• Made in Germany
  • 10 jaar garantie¹
  • Vanaf € 50,- gratis bezorgd
  • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten

Favoriete categorieën

Schommelzitjes voor openbaar gebruik

Bent u op zoek naar een schommelzitje of een schommelframe waarmee kinderen ook in openbare ruimtes kunnen schommelen? Dan bent u bij Wickey aan het juiste adres. Ieder kind geniet van het gevoel van vrijheid als ze hoog de lucht in zwaaien. Bovendien versterkt schommelen het evenwichtsgevoel en wordt de motorische ontwikkeling bevorderd. Het belangrijkste hierbij is natuurlijk het juiste schommelzitje voor uw speeltuin. Daarom kunt u bij Wickey ook kinderschommelzitjes voor commercieel gebruik kopen. Deze beschikken over het EN 1176-certificaat en zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in openbare speeltuinen. Het maakt niet uit of u nu een schommel of een compleet speeltoestel, van een schommelzitje voor openbaar gebruik wilt voorzien: Bij Wickey vindt u het ideale schommelzitje. Van het klassieke rubberen schommelzitje, de zogenaamde plankschommel, de babyschommel voor de speeltuin tot indrukwekkende nest- en schotelschommels, voor elk soort speelplezier hebben we het passende schommelzitje. Voor de montage heeft u de keuze uit thermisch verzinkte kettingen of roestvrijstalen kettingen. Het flexibele rubberen schommelzitje biedt u daarnaast een zachte en comfortabele zitting.

Openbare babyschommels en schommelzitjes voor openbaar gebruik

U wilt uw schommel voorzien van een EN 1176 gecertificeerd schommelzitje van Wickey, omdat uw speeltuin vooral gericht is op ouders met baby’s en peuters? Dan zijn de babyschommels voor openbaar gebruik de ideale accessoire voor uw schommel. Zo kunnen zelfs de allerkleinsten een dagje genieten in de speeltuin. Als u uw speeltuin uitbreidt met een babyschommel, bieden onze modellen met gewatteerde leuningen, de nodige stabiliteit en veiligheid. Alle materialen zijn extreem weerbestendig en zijn daarom uitermate geschikt voor openbaar gebruik. De openbare kinderschommelzitjes kunnen eenvoudig en zonder veel moeite aan de schommel worden bevestigd en bieden de speeltuinbezoekers meteen een geweldige mogelijkheid om zich uit te leven. Of wilt u toch liever een schotel- of nestschommel voor uw openbare speeltuin? Bij ons kunt u kiezen uit verschillende modellen en verschillende materialen.

Schotel- en nestschommel DIN EN 1176

Een alternatief voor een klassiek kinderschommelzitje is een nestschommel voor openbaar gebruik, waar de kleintjes hun kunsten op kunnen laten zien. Op dit schommelzitje is zelfs plaats voor meerdere kinderen. Samen kunnen ze hoog de lucht in zwaaien of gewoon liggend naar de lucht staren. Dit maakt de nestschommel tot het ideale speeltoestel voor uw schoolplein of speeltuin. Om de veiligheid te garanderen, zelfs bij iets wilder schommelen, is de stabiele stalen ring omwikkeld met schokabsorberend touw. Om ook kleine circusartiesten aan hun trekken te laten komen, vindt u in onze shop ook rubberen schotelschommels. Deze kan in alle richtingen bewegen en kan daardoor zowel zittend als staand worden gebruikt. De kinderschommelzitjes van Wickey zijn getest volgens EN 1176 en dus geschikt voor openbaar gebruik.

Schommelaccessoires voor speeltuinen

Naast openbare schommelzitjes en babyschommels voor speeltuinen vindt u hier ook de juiste schommel accessoires voor uw speeltuin. Wij bieden onder andere de geschikte schommelverbinders en haken aan waarmee u uw schommel kunt bevestigen en de schommelzitjes kunt monteren. De ringen voor toekomstige turn talenten worden bijvoorbeeld eenvoudig met een schommelhaak aan de balk bevestigd. De aluminium turnringen worden met de bijbehorende kettingen geleverd. Wij hebben de schommel accessoires die bij uw behoeftes horen. Om de speelomgeving veilig in te richten kunt u bij Wickey ook rubberen tegels, om onder de schommel te leggen, kopen.

Schommelplezier met openbare speeltoestellen

Naast onze openbare schommels en schommelzitjes zijn onze speeltoestellen uit de PRO-serie ontwikkeld volgens EN 1176 en voldoen daardoor aan de nieuwste veiligheidsnormen. Dit maakt ze uitermate geschikt voor openbaar gebruik. Bijna al onze PRO-speeltoestellen zijn voorzien van een geïntegreerde schommel. Ontwerp uw speeltuin naar eigen wens en kies eenvoudigweg het juiste schommelzitje voor uw speeltuin! Heeft u nog plaats over? Wipkippen zijn een ideaal speeltoestel voor kleine oppervlaktes. De kinderen zullen veel plezier beleven aan het schommelen, klimmen, klauteren en glijden!

Wickey - Openbare schommelzitjes en ons verdere assortiment wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met 3,89 van de 5 sterren.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Vergelijk artikelen

chevron-right