Bespaar nu bij onze SUNNY SALE

Favoriete categorieën

Wickey speeltoestel

Ieder kind houdt ervan om te klimmen en turnen. Met diverse speeltoestelaccessoires en de fantastische turnaccessoires van Wickey kunt u uw houten speeltoestel en uw schommel zelf bouwen of zelfs uw spannende speeltuin uitbreiden. Speelplezier en sport gaan bij kinderen hand in hand en met de juiste accessoires voor buiten, transformeert u uw tuin in een spannende sportplaats in open lucht.

Actieve kinderen verbreken graag nieuwe records bij het beklimmen van speeltorens met klimgrepen en laten u graag hun nieuwste trucs zien op een speeltoestel met glijbaan. Bij Wickey vindt u betaalbare klim- en turnaccessoires naar ieders smaak. Naar de wensen en vaardigheden van uw kind kunt u ze uitbreiden en vervangen. Zo kunt u zelf een speeltoestel bouwen.

Klimmen met brandweerstang, touwladder en klimstenen

Olympisch atleet, moedige brandweerman of wilde indiaan: in ieder kind schuilt een kleine held. En helden moeten trainen om op alle avonturen voorbereid te zijn. Niets is makkelijker dan dat! In de Wickey webshop vindt u gekleurde klimstenen, klimgrepen en klimtouwen voor kinderen, waarmee uw kleine avonturiers op grote hoogte komen. De Wickey touwladders zijn beschikbaar in diverse moeilijkheidsniveaus. De klimgrepen zijn in verschillende kleuren en vormen verkrijgbaar. Als de held het speeltoestel heeft beklommen, ziet hij van boven verdere uitdagingen aan de grond: de schommel is weer vrij! Langs de brandweerpaal gaat hij snel naar beneden. De gebogen brandweerstang monteert u zeer gemakkelijk aan het speeltuig.

Turnen in de tuin met rekstokken, trapeze en turnringen

Simpel schommelen kan iedereen. Met de spannende trapeze schommel of houten turnringen van Wickey transformeert u uw schommel of speeltoestel in een complete circusring. De turnstang en de atletische, metalen turnringen maken turnen in de tuin een waar plezier. Uw kinderen laten u graag hun nieuwste trucs zien op de trapeze of het duikelrek. Het uitbreiden van het speeltoestel met individuele turnaccessoires, zoals een houten trapeze, is zeer eenvoudig. In de Wickey webshop vindt u alle benodigde beugels om turnringen, duikelrekken en klimnetten als aanbouw te bevestigen. Onze zachte rubberen tegels zorgen voor extra veiligheid voor de kleine atleten.

Wickey - Klimnet & klimwand en ons verdere assortiment wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met 4,18 van de 5 sterren.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Vergelijk artikelen

chevron-right