Bespaar nu bij onze SPRING SALE

Favoriete categorieën

Klimstenen en klimgrepen voordelig kopen

Klimstenen en klimgrepen zijn op elk speeltoestel in de tuin een leuke accessoire. Wickey biedt u een ruime keuze aan klimgrepen, klimwanden en klimnetten. De producten zijn een ideale uitbreiding voor uw Wickey speeltoestel. Zo kan elk klimtoestel tegen een redelijke prijs worden uitgebreid met de kleurrijke klimstenen en klimgrepen.

Onze klimtoestelaccessoires overtuigen door hun verschillende vormen en kleuren, zodat voor elke kleine klimmer vanaf 3 jaar het juiste erbij is. De materialen zijn extreem weerbestendig en zorgen voor jarenlang klimplezier. Bijpassende grondankers stabiliseren niet alleen de speeltoestellen en schommels, maar ook de klimwanden.

Klimtoestel met vele klimmogelijkheden

Voor uw eigen speeltoestel met klimwand zijn onze klimgrepen voor kinderen zeer geschikt! Die verschillende vormen en maten bevorderen de motorische ontwikkeling en het evenwichtsgevoel. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw, geel en groen. Bovendien kunt u ook de set met verschillende, bonte kleuren kiezen. De kleine klimstenen hebben een afmeting tussen 9 en 9,5 cm, de middelgrote 12 cm en de grote klimstenen hebben een afmeting van 14,5 cm. U bepaalt de afmeting of moeilijkheidsgraad aan de hand van de individuele behoeften en mogelijkheden van uw kinderen.

Om uw klimstenen direct aan de klimwand te bevestigen, worden de cilinderschroeven en inslagmoeren bijgeleverd. Het hoogwaardige composiet materiaal met geïntegreerde metalen ringen overtuigt door zijn voortreffelijke weerbestendigheid. U kunt de klimgrepen voordelig online bestellen!

Klimwand voor in de tuin

Een speeltoestel met klimwand nodigt alle kinderen uit om te klimmen. Om de kleurrijke klimstenen voor kinderen optimaal te gebruiken, is een klimwand van Wickey ideaal! Zo kunt u bijvoorbeeld online een vrijstaande klimwand of zelfs een klimaanbouw voor uw speeltoestel bestellen. Afhankelijk van de platformhoogte verandert dan ook de hoek waarin geklommen wordt. De houten wanden zijn zowel in open varianten als ook in geheel gesloten varianten verkrijgbaar. Ze zijn gemaakt van stevige balken en planken, die onder keteldruk geïmpregneerd zijn.

Wist u dat? Een speeltoestel van Wickey kan niet alleen met een klimstang, touwladder of duikelrek om te turnen uitgebreid worden, maar ook met bijvoorbeeld een zandbak, schommel of glijbaan. Het maakt niet uit welk speeltoestel of speelhuisje u gekozen heeft, elk klimtoestel kan met één van onze speeltoestellen gecombineerd worden.

Wickey - Klimstenen en ons verdere assortiment wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met 4,33 van de 5 sterren.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Vergelijk artikelen

chevron-right