Wickey speeltoestellen.
Gebouwd voor de toekomst.

We doen er alles aan om kinderen blij te maken en we weten dat dit betekent dat we producten ontwikkelen die niet alleen veilig en leuk zijn, maar ook gebouwd zijn voor de toekomst. We zijn ervan overtuigd dat kwaliteit en duurzaamheid de basis vormen van onze producten en dat het gebruik van de beste materialen en productieprocessen essentieel is om dit doel te bereiken. We zijn ons bewust van het belang van het creëren van een duurzame toekomst voor onze kinderen en we zijn vastbesloten om ons steentje bij te dragen aan de wereld die zij zullen erven.

Duurzame
kwaliteit

Wij zijn ervan overtuigd dat buiten spelen een essentieel onderdeel is van je jeugd en we doen er alles aan om gezinnen te voorzien van kwalitatief hoogwaardige en duurzame speeltoestellen, waarvan ze jarenlang kunnen genieten. Onze speeltoestellen zijn gebouwd voor de toekomst, gemaakt van onder hoge druk geïmpregneerd massief hout en HDPE elementen gemaakt van tot 80% gerecyclede materialen. Dit zorgt ervoor dat onze producten weersbestendig zijn, de kwaliteit in de loop van de tijd gewaarborgd is en je kinderen er jarenlang plezier van zullen hebben.

Vanuit het bos
naar je achtertuin

We hechten veel belang aan de kwaliteit en verantwoorde verwerking van ons hout, dat we grotendeels uit het zuidoosten van Duitsland halen. Natuurlijk materiaal zoals massief dennen- of sparrenhout geeft onze speeltoestellen zijn eigen karakter. Een keteldruk impregnering maakt het hout bijzonder duurzaam voor de buitenlucht en is biologisch onschadelijk voor mens, dier en gewas.

90% natuurlijke bronnen

Onze speeltoestellen zijn voornamelijk gemaakt van hout, een natuurlijk materiaal, daardoor zijn ze niet alleen duurzaam, maar ook milieuvriendelijk.

10-jarige garantie¹

Wij zijn overtuigd van de duurzaamheid en kwaliteit van ons hout, daarom bieden wij onze klanten een 10-jarige garantie¹ op alle houten onderdelen van speeltoestellen en schommels voor privégebruik.

Europese herkomst

We hechten veel waarde aan de kwaliteit en verantwoordelijke verwerking van ons hout, daarom betrekken we het merendeel van ons hout uit inheemse bossen in het zuidoosten van Duitsland.

Buitenspelen dankzij zonne-energie

Als organisatie die zich richt op buiten spelen, begrijpen we het belang van duurzaamheid en de impact die onze producten kunnen hebben op het milieu. Een manier waarop Wickey de milieu-impact reduceert, is de inzet van zonnepanelen om duurzame energie op te wekken. Door het opwekken van zonne-energie dragen we bij aan geringere afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en een schonere toekomst.

Ontdek onze natuurlijke houten speeltoestellen

pro
(30)
Speeltoestel Wickey MultiFlyer met houten dak  812092_k
As low as € 799,00 Regular Price € 1.159,00
(7)
Speeltoestel Wickey GhostFlyer  818322_k
As low as € 999,00 Regular Price € 1.449,00
(8)
Speelhuisje op palen Wickey Smart Seaway  820804_k
As low as € 1.379,00 Regular Price € 1.989,00
Klimtoestel Wickey Smart Lodge 120 met trap  826438_k
As low as € 1.179,00 Regular Price € 1.679,00

4 Item (s)

Toon alle speeltoestellen
Laden...

Vergelijk artikelen