• Made in Germany
  • 10 jaar garantie¹
  • Vanaf € 50,- gratis bezorgd
  • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten

Favoriete categorieën

Wickey rekstokken

Voor de behendige klimaapjes heeft Wickey iets cools: rekstokken! Hiermee kunnen uw kinderen en hun vrienden de leukste trucjes uitvoeren. Wickey is benieuwd hoe uw kinderen aan de rekstok hangen en koprollen maken.

Rekstokken in verschillende varianten

Alle rekstangen bieden wij aan zoals uw kinderen ze graag zien. Kies uit verschillende lengtes, zoals onze metalen rekstang van 90 cm of onze RVS rekstang – hier kunnen uw kinderen met vrienden, broers en zussen samen aan turnen en testen wie sneller koprollen kan maken. Wickeys duikelstang bieden wij inclusief palen aan. Als u deze niet nodig heeft zijn er ook turnstangen zonder palen. De duikelstang 108cm incl. 2 palen is perfect als u van bonte kleuren houdt. Deze knalrode stang schittert en tovert een feel-good gevoel in uw tuin.

Rekstang in deurkozijn

Als uw kinderen graag turnen, maar u geen tuin hebt of om andere redenen liever binnenshuis plezier verkiest, dan is de rekstang 78 tot 83 cm dé oplossing. De uiteinden kunnen met M14 schroefdraden eenvoudig naar deurbreedte gemonteerd worden – en als uw kinderen even geen trucs uitvoeren kunnen ze net zo snel weer verwijderd worden.

Voordelen van een rekstang

Het praktische van turnstangen is dat ze met je kinderen meegroeien. Ouders of grootouders kunnen de rekstang eenvoudig een beetje omhoog verplaatsen en u hebt al een speelplek die meegroeit. Om ervoor te zorgen dat uw kinderen ook echt lang plezier hebben van de rekstokken, zijn alle Wickey producten – evenals de stangen, van roestvrijstaal – weerbestendig en gaan ze jaren mee zonder te roesten. Bestel daarnaast de weerbestendige decoratieve houten palen, die bestaan uit geïmpregneerd hout, en net zoals de rekstangen, gecertificeerd zijn. Om een snelle en gemakkelijke opbouw te verzekeren verstrekt Wickey altijd nuttige tips en de belofte dat de opbouw eenvoudig gaat. Voor de veiligheid kunt u bijvoorbeeld een betaalbare en praktische rubberen veiligheidsmat bestellen. Deze wordt onder de rekstok gelegd. Wij bieden nog veel meer speeltoestellen aan, die voor u aantrekkelijk zouden kunnen zijn. Of het nou een houten schommel is of onze toffe speeltoestel accessoires zijn, er is voor ieder wat wils. Eveneens bieden wij zekeringen aan zoals onze H-ankers, die voor extra stabiliteit zorgen. Wickey wenst u veel plezier bij het uitzoeken van een speeltoestel!

Wickey - Rekstok & duikelrek en ons verdere assortiment wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met 4,04 van de 5 sterren.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Vergelijk artikelen

chevron-right