• Made in Germany
  • 10 jaar garantie¹
  • Vanaf € 50,- gratis bezorgd
  • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten

Favoriete categorieën

Rubberen tegels & ankers voor privé en openbare speeltuinen

De veiligheid van uw kind heeft bij Wickey de hoogste prioriteit. Bijzonder belangrijk en noodzakelijk daarbij is de juiste verankering van uw speeltoestel en uw schommel in de grond. Met de juiste verankering staat een speeltoestel stabiel en veilig. Daarom raden wij u aan om uw speeltoestel te verankeren met veiligheidsankers. In onze Wickey webshop vindt u passende ankers voor alle soorten speeltoestellen en schommels. Bovendien kunt u ook voordelige rubberen tegels bestellen voor privé en openbare speeltuinen.

Ankers – Speeltoestel veilig opbouwen

Voor de opbouw van uw speeltoestellen kunt u direct ankers voor schommels, speeltoestellen, rekstokken en klimwanden bij Wickey bestellen. Daarbij heeft u de keuze tussen klassieke grondankers, hoekankers en grondankers. Welke veiligheidsankers voor uw speeltoestel geschikt zijn, hangt zowel af van de soort palen als van de grondsoort van uw tuin.

Het meest populaire model bij Wickey is het hoekanker, ook wel het paalanker genoemd. Deze gegalvaniseerde ankers om in beton te zetten, zijn extra stabiel. Ze zijn geschikt voor alle speeltuigen, speelhuisjes, schommels en klimtorens met geïntegreerde zandbakken. De ankers worden aan de binnenkant van de houten palen gemonteerd. Deze extreem weerbestendige hoekankers zijn voor alle diverse paalgroottes te gebruiken.

Tip: Zorg er bij de opbouw van uw speeltoestel of schommel voor dat de grondankers en hoekankers in de tuinbodem in beton ingebed worden. Het beton heeft enige tijd nodig om te drogen, voordat het volledig draagkrachtig is.

De grondankers met schroeven zijn zeer makkelijk te monteren en geschikt voor schuine ladders en klimwanden. De montage is snel en eenvoudig: om de palen te verankeren, schroeft u het anker vast in de daarvoor bestemde plaats in de grond en de verankering is al gereed.

Het grondanker Safety, om in te bedden in de tuin, is zeer geschikt voor de bevestiging van uw houten speeltoestel. Alle schuine balken van de schommel zijn met veiligheidsankers moeiteloos te bevestigen. Het anker is, dankzij de bevestiging aan de binnenzijde van de palen, aan de buitenkant niet zichtbaar. Door de speciale constructiewijze en de gegalvaniseerde klemmen vindt een stabiele bevestiging plaats in alle richtingen. Klik op de afzonderlijke ankers voor meer informatie.

Zachte landing op de rubberen tegels

Uw kind beleeft de grootste avonturen op de Wickey speeltoestellen. Om uw kinderen veilig het speeltoestel van boven naar onder te laten beklimmen en op grote hoogte te schommelen, raden wij het aan om speelplaatstegels te gebruiken. Het letselrisico wordt daardoor zo klein mogelijk gehouden. Rondom het speelgebied van de schommels, glijbanen en klimwanden legt u rubberen tegels. De speelplaatstegels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en diktes.

U kiest een houten speeltoestel met de geschikte platformhoogte voor uw kinderen uit. Onze speeltorens zijn verkrijgbaar van 90 cm tot 210 cm. Maak een keuze op basis van de leeftijd en de behoeften van uw kinderen en de eigenschappen van uw tuin. Bij de rubberen tegels kunt u kiezen tussen de diktes 2,5 cm en 4,5 cm. In de Wickey webshop vindt u ook rubberen speeltegels met bevestigingspennen die uitglijden voorkomen.

Gecertificeerde ankers en rubberen tegels voor openbare speeltuinen

Alle openbare speeltuinen moeten bestand zijn tegen bijzonder intensief gebruik en een groot aantal kinderen. Hier is een solide verankering essentieel. De hoekankers voor onze openbare speeltoestellen van de GIANT-serie zijn gegalvaniseerd en extra groot. Rubberen tegels bieden extra bescherming voor kinderen. In de Wickey webshop vindt u rubberen tegels met een certificaat met de norm EN 1176 voor uw speeltuin. Alle kinderen klimmen, schommelen en turnen veilig op de speeltoestellen van Wickey.

Wickey - Ankers & rubberen tegels en ons verdere assortiment wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met 3,89 van de 5 sterren.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Vergelijk artikelen

chevron-right