• Made in Germany
 • 10 jaar garantie¹
 • Vanaf € 50,- gratis bezorgd
 • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten

Favoriete categorieën

Klimtoestel met glijbaan en schommel

Een klimtoestel met glijbaan en schommel in je eigen tuin - daar gaan kinderharten sneller van kloppen! Een Wickey klimtoestel of een klimtoren biedt veel verschillende manieren om te spelen en de motorische vaardigheden te trainen. Zo gevarieerd als de voorkeuren van je kinderen zijn, zo immens is ook het assortiment klimtoestellen voor de tuin. In tegenstelling tot klimtoestellen van metaal, kunnen houten klimtoestellen naar eigen idee samengesteld en uitgebreid worden. De speelmogelijkheden zijn bijvoorbeeld uit te breiden met extra klimstenen of een duikelrek. In onze webshop vind je gegarandeerd het klimtoestel dat het beste bij jou, je kinderen en je tuin past.

Duurzame klimtoestellen van hout van de hoogste kwaliteit

Het bijzondere aan onze houten klimtoestellen zijn de vele verschillende features die de klimtoestellen bieden. Klimnetten, klimwanden, touwladders en nog veel meer zijn bij de levering inbegrepen en maken het speelavontuur compleet. Van compacte modellen tot klimtoestellen met schommels, voor elke tuin en elk budget is er het passende speeltoestel. Naast het ontwerp van onze toestellen, staat vooral de veiligheid van je kinderen centraal. Net als al onze outdoor producten, zijn onze tuin klimtoestellen gemaakt van onder keteldruk geïmpregneerd hout en zijn ze bestand tegen weer en wind. De stabiele palen en balken zijn ook bestand tegen zwaardere belasting, zodat het volgende kinderverjaardagsfeestje met een speeltoestel van Wickey gegarandeerd een groot succes wordt! Vooral het in bomen klimmen brengt veel risico's met zich mee, daarom is een kinderspeeltoestel een goede keuze als je het sportief enthousiasme wilt ondersteunen en stimuleren. We garanderen de hoogste kwaliteit door onze productie nauwlettend te bewaken en alleen samen te werken met geselecteerde leveranciers. Natuurlijk denken we bij de productie ook aan het milieu. Voor onze klimtorens gebruiken we dennen- en sparrenhout uit Oost- en Midden-Europa, afkomstig van duurzaam bosbeheer.

Grote selectie klimtoestellen voor in de tuin

Of het nu gaat om een ​​klimtoestel met glijbaan of een nestschommel - wij bij Wickey waarderen de persoonlijke wensen van onze klanten. Daarom ontwikkelen we onze producten zo dat ze naar wens kunnen worden uitgebreid en gecombineerd met andere outdoor speeltoestellen. Een klimtoestel in combinatie met een schommel is bijvoorbeeld een leuke optie voor je eigen speeltuin. Laat je inspireren door onze creatieve speelideeën en ontdek onze innovatieve klimtoestellen met platformhoogtes van 120 cm en 150 cm. Kinderen van elke leeftijd komen met onze klimtoestellen voor de tuin helemaal aan hun trekken, want ieder hindernis vergt vaardigheid en bekwaamheid. Als je een klimtoestel wilt kopen, dan ben je bij Wickey aan het juiste adres. Onze hoogwaardige speeltoestellen vergezellen je kinderen vele jaren lang en zullen ze veel plezier bezorgen. Naast spel en plezier willen we met onze producten ook de behendigheid en motorische vaardigheden stimuleren en de sportieve geest in elk kind wakker maken!

Wickey - Klimtoestellen en ons verdere assortiment wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met 4,04 van de 5 sterren.

FAQ

 • Welke kleur is geschikt voor een klimtoestel?

  De kleurkeuze van klimtoestellen is persoonlijk en niet voorgeschreven. Opvallende kleuren zoals rood of blauw zijn populair, maar ook neutrale kleuren zoals grijs of bruin. Een weerbestendige verf is echter belangrijk om de duurzaamheid van het klimtoestel te garanderen.

 • Vanaf welke leeftijd kan mijn kind op een klimtoestel spelen?

  Er zijn klimtoestellen in verschillende maten en uitvoeringen voor verschillende leeftijdsgroepen. Kleine toestellen zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, grotere voor kinderen van 6 jaar en ouder. Bij de keuze van het klimtoestel moeten de leeftijd, de grootte van het kind en de aanbevelingen van de fabrikant in overweging worden genomen.

 • Wat zijn de voordelen van een klimtoestel?

  Klimtoestellen verbeteren de kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, balans en fijne motoriek van kinderen. Ze bevorderen ruimtelijk bewustzijn, zelfvertrouwen en sociale en emotionele vaardigheden. Ze bieden kinderen de mogelijkheid om buiten te spelen en met anderen te interageren.

 • Welk klimtoestel past het beste bij ons gezin?

  De keuze van het klimtoestel hangt af van verschillende factoren, zoals de leeftijd, grootte en interesses van het kind, beschikbare ruimte en budget. Het is belangrijk om veiligheid en kwaliteit in overweging te nemen en mogelijk de meningen en beoordelingen van kinderen te raadplegen.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Vergelijk artikelen

chevron-right