• Made in Germany
  • 10 jaar garantie¹
  • Vanaf € 50,- gratis bezorgd
  • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten

Onze nieuwe sportserie voor uw tuin

Fit en gezond blijven is voor ons allemaal belangrijk, maar de tijd en motivatie vinden om te sporten kan een uitdaging zijn. Daarom introduceren we Wickey FIT, onze nieuwe reeks sportuitrusting waarmee je comfortabel in je eigen huis kunt trainen, in de natuur. De FIT trainingsapparatuur is verkrijgbaar in verschillende opstellingen om aan individuele behoeften en ervaringsniveaus te voldoen, zodat iedereen vandaag nog kan beginnen met trainen.

Bekijk  alle producten

Fit dagelijkse routine

Onze weerbestendige apparatuur zorgt ervoor dat je kunt trainen wanneer het in je dagelijkse routine past. Geen extra rit naar de sportschool, geen lidmaatschapskosten.

365

dagen per jaar

Begin met je training in alle vier de seizoenen. Er zijn geen grenzen, want onze weerbestendige natuurlijke apparatuur is het hele jaar door buiten te gebruiken.

Volledige lichaamstraining

Of je nu liever oefeningen met lichaamsgewicht doet of ook je eigen gewichten en fitnessapparatuur wilt gebruiken. Onze veelzijdige apparatuur is ontworpen om je hele lichaam uit te dagen.

200+

Oefeningen

Met een breed scala aan oefeningen die kunnen worden aangepast aan je specifieke trainingsdoelen, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Voor het hele gezin

Makkelijk om te beginnen - moeilijk te beheersen. Onze apparatuur maakt het eenvoudig voor beginners om de eerste stap naar fitness te zetten, terwijl het tegelijkertijd gevorderde gebruikers uitdaagt.

14-65

leeftijdsbereik

Onze apparatuur voldoet aan de behoeften van een breed leeftijdsbereik - of tieners nu hun conditie willen verbeteren of volwassenen hun gezondheid en vitaliteit willen behouden.

Bouw je eigen buitensportschool

fit
SALE
Outdoor fitnessapparaat Wickey FIT Base 505  831238
299,- 259,-
SALE
Buiten fitnessapparaat Wickey FIT Base 625  831244
749,- 439,-
SALE
Buiten fitnessapparaat Wickey FIT Base 520  831241
449,- 359,-
NEW
Klimladder met enkel duikelrek Wickey FIT Tumble 308  833460_k
As low as 349,-

4 Item (s)

Bekijk alle producten
Laden...

Vergelijk artikelen

chevron-right