Wickey – Create your own adventure!

Er is toch niets mooier dan stralende kinderogen? Daarom is het ons doel om kinderharten sneller te laten kloppen. Onze kwalitatief hoogwaardige houten klimtorens, speelhuizen, schommels en zandbakken, veranderen in combinatie met speelse features uw tuin in een fantasierijke speelplaats!

Begin jaren 90 heeft algemeen directeur Guido Goyen de eerste zelfstandig ontwikkelde speeltoren verkocht. In het begin werden de speeltoestellen via de detailhandel verkocht. Eind jaren 90 werd de internethandel steeds groter en besloot hij de torens online te verkopen en met succes! In 2009 opende de onderneming Wickey haar deuren en werden de speeltorens onder de gelijknamige merknaam verkocht. Sindsdien groeien wij hard, verkopen wij via onze webshop speeltoestellen in geheel Europa en hebben wij ons assortiment in de laatste jaren flink uitgebreid door middel van het aanbieden van kinderbedden.

Vandaag de dag beschikken wij over een groot aantal gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers, die enthousiast ons bedrijfsmotto delen. Onze medewerkers werken in de volgende afdelingen: productdesign, grafische vormgeving, productie & logistiek, inkoop, marketing, klantenservice, IT & techniek en boekhouding.

Wie zijn onze klanten?

Wist u al dat er wereldwijd in meer dan 500.000 tuinen een Wickey speeltoestel staat? Door onze groeiende kennis van zaken, bieden wij niet alleen speeltorens voor privégebruik aan, maar produceren wij ook volgens EN 1176 gecertificeerde speeltoestellen voor het openbaar gebruik. Hierdoor zijn onze speeltoestellen ook op kleuterscholen, scholen, openbare speeltuinen, e.d. te vinden.

Service en vriendelijkheid staan voorop

Onze competente klantenservice helpt u graag bij uw vragen en opmerkingen. Vriendelijk advies en een goede service zijn voor ons zeer belangrijk. Met meer dan één miljoen klanten in Europa zijn wij één van de voornaamste producenten binnen de speeltorensector. Door onze ruime ervaring bieden wij competent advies, goede service en hoogwaardige producten aan.

Kwaliteit, veiligheid en vertrouwen

Onze speeltoestellen bestaan uit hoogwaardige producten met veel aandacht voor de beste kwaliteit hout. De veiligheid van uw kinderen staat bij ons immers voorop.

  • Productie in Duitsland
  • Stabiele en duurzame constructies
  • Geschaafd en afgerond massief hout
  • Hoogwaardig premium product
  • Speciale, tweedelige afdekkappen
  • Op veiligheid geteste kwaliteit
  • Professionele productie
  • Massieve balustrades