• Made in Germany
  • 10 jaar garantie¹
  • Vanaf € 50,- gratis bezorgd
  • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten

Favoriete categorieën

Openbare speeltoestellen voor speeltuinen

Openbare speeltuinen zijn erg populair bij families - hier kunnen kinderen immers op hun gemak spelen, ravotten en nieuwe vriendjes maken. Of het nu op een camping, in de kinderopvang of gewoon in het park is: overal waar speeltoestellen buiten staan, komen gezinnen met kleine kinderen graag. Openbaar toegankelijke speeltoestellen voor kinderen zijn getest en gecertificeerd volgens de EU-norm EN 1176, waardoor het ideale speeltuintoestellen zijn. Wickey biedt een ruim assortiment aan gecertificeerde houten speeltoestellen aan. Onze speeltoestellen en schommels zijn weerbestendig, bestand tegen vandalisme en kunnen zelfs de grootste stormloop aan kinderen doorstaan. Als u met de planning van uw speeltuininrichting bezig bent en professionele speeltoestellen wilt kopen, dan bent u in de Wickey online shop aan het juiste adres. Kies een geschikt model voor uw speeltuin en bestel direct bij onze Wickey speeltoestel shop.

Zijn er Wickey speeltoestellen in uw speeltuin te vinden? Dan overtuigen deze u door het massieve hout en verfijnd design. Wij bieden u een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding voor een kwalitatief hoogwaardig product. Verbeter de aantrekkelijkheid van uw hotel of restaurant met een openbare schommel of speeltoestel met glijbaan. Of de speeltoestellen nu op het schoolplein, in het park of op de kinderopvang staan, het fantasierijke ontwerp is ideaal om de creativiteit van de kinderen te stimuleren. Een speeltuin geeft ouders de mogelijkheid om te ontspannen terwijl de kleintjes hun vaardigheden op een speelse manier verbeteren en nieuwe vriendjes maken tijdens het klimmen en schommelen.

Wickey PRO Speeltoestellen EN 1176

Onze Wickey PRO speeltoestellen zijn speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van professionele speeltoestellen. Voor een individueel ontwerp van uw kinderspeeltuin zijn onze houten speeltoestellen 100% modulair opgebouwd. De massief houten palen garanderen veilig speelplezier voor grote groepen kinderen. Het maakt niet uit of het sneeuw, regen of zon is - de PRO-klimtoestellen trotseren alle weersomstandigheden. Nog een voordeel: u bestelt het speeltoestel rechtstreeks bij de fabrikant. Als je de keuze hebt gemaakt, om een ​​PRO speeltoestel voor je kinderspeeltuin te kopen, dan zijn zowel de kinderen als de ouders enthousiast.

Hier vindt u geschikte commerciële speeltoestellen voor het schoolplein, uw restaurant, hotel of uw gemeente: een speelhuis op palen is ideaal voor een basisschool of kinderspeelplaats, want met een platformhoogte van 100 cm klimmen zelfs de jongere kinderen lichtvoetig naar boven. Als u veelzijdige speeltoestellen voor de speelplaats van een school of een grotere camping wilt aanschaffen, is een stabiel klimrek of speeltoren de ideale keuze. Met meerdere torens, wiebelbruggen en zandbakken bieden de grote speeltoestellen veel ruimte aan grote groepen kinderen en zijn ze uitermate geschikt voor regelmatig gebruik. Bij Wickey vindt u individuele speeltoestellen voor openbare ruimtes met glijbanen en geïntegreerde zandbak.

Bijna alle PRO speeltoestellen kunnen met of zonder schommelframe worden gekocht. Terwijl de G-Force-modellen met schommel extra schommelplezier bieden, zijn de basismodellen ruimtebesparend. De PRO MAGIC serie kenmerkt zich niet alleen door volledige veiligheid. Duurzame, fantasierijke HDPE-platen zorgen ook voor een avontuurlijk en innovatief ontwerp. Zo kunnen de speeltoestellen peuters, maar ook oudere kinderen stimuleren om hun creativiteit de vrije loop te laten tijdens het klimmen en spelen. Voeg onze gecertificeerde accessoires toe aan uw PRO klimrek, zoals een glijbaan of brandweerpaal, en uw speeltuin heeft alles wat een kinderhartje begeert.

Openbare schommels

Schommelen is leuk voor elk kind! De robuuste houten schommels van Wickey zijn ideaal als speeltoestel voor de kinderopvang of als een geweldige aanvulling in uw openbare speeltuin. Monteer een speciaal voor openbaar gebruik ontwikkeld babyschommelzitje dat gecertificeerd is volgens de EU-norm EN 1176 of onze stevige nestschommel, waarop meerdere kinderen samen kunnen schommelen. Zo kunnen alle kinderen geweldige avonturen beleven in uw openbare speeltuin. Als u uw favoriete schommelzitje heeft gevonden, heeft u alleen nog de bijpassende schommelhaken nodig voor de montage. We hebben een grote selectie aan schommelhaken voor veilige montage en daarnaast geweldige schommelaccessoires in ons assortiment! Houten schommels voor uw kinderspeeltuin kunt u vanzelfsprekend ook in onze Wickey online shop kopen.

Accessoires voor openbare speeltuin-speeltoestellen

Als je speeltoestellen voor je speeltuin koopt, dan ben je natuurlijk ook op zoek naar de juiste accessoires. In de Wickey online shop vindt u naast de gecertificeerde schommels en glijbanen ook verzinkte schommelhaken voor een snelle en veilige bevestiging aan de schommelbalk. Om ervoor te zorgen dat klimtoestellen veilig in de grond kunnen worden bevestigd, bieden wij onze extra grote hoekankers aan, getest volgens de EU-norm EN 1176. Bovendien kunt u uw kinderspeeltoestellen uitbreiden met accessoires die gecertificeerd zijn voor openbaar gebruik. Of het nu gaat om handgrepen, klimgrepen of wipkippen: uw speeltuin wordt nog leuker voor jong en oud met houten speeltoestellen voor openbaar gebruik van Wickey.

Wickey - Openbare speeltoestellen en ons verdere assortiment wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met 3,89 van de 5 sterren.

FAQ

  • Wat zijn openbare speeltoestellen?

    Een openbaar speelpoestel is een door de gemeente of stad verstrekte ruimte waar kinderen kunnen spelen en zich kunnen uitleven. Het heeft speeltoestellen zoals schommels, glijbanen, klimrekken en zandbakken en is gratis toegankelijk voor alle kinderen. Het kan ook gebruikt worden door campings, scholen of kinderopvangen.

  • Wat kost een speeltoestel voor openbaar gebruik?

    De kosten voor een openbaar speelplein variëren sterk en zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte, de geïnstalleerde apparatuur en het onderhoud. In de regel kunnen de kosten enkele duizenden euro's bedragen.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Vergelijk artikelen

chevron-right