• Made in Germany
  • 10 jaar garantie¹
  • Vanaf € 50,- gratis bezorgd
  • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten

Bestelling & Levering

Hoe hoog zijn de verzendkosten voor mijn bestelling?


finger-swipe Beweeg de tabel
  Verzendkosten
 

België

Bestellingen
vanaf € 50,-
€ 0,00
Bestellingen
onder € 50,-
€ 6,90

Levering van artikelen die zijn besteld in onze Belgische webwinkel is alleen mogelijk binnen België.

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Afhankelijk van de grootte van de bestelling leveren wij goederen met pakketdienst of per bezorgdienst.

Kleine pakketten verzenden wij met DHL, GLS, DPD of UPS. Zodra de levering verzonden wordt, ontvangt u een verzendbevestiging met volgnummer. Grotere pakketten, zoals speeltorens en schommels worden met een vervoerder geleverd. De levering vindt plaats na het maken van een telefonische afspraak of via een e-mail waarin de levering wordt aangekondigd. In het algemeen vindt de levering plaats met een palletwagen. Bij uitzondering komt het voor dat er handmatig wordt gelost. Wij vragen u nadrukkelijk om hierbij te helpen.

Het afhalen van gekochte artikelen is om organisatorische redenen niet mogelijk. Leveringen vinden altijd plaats tot aan de trottoirrand.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Informatie over levertijden vindt u op de desbetreffende artikelpagina boven de prijs. Deze tijden variëren afhankelijk van de grootte van een artikel. In principe geldt bij afname van meerdere artikelen altijd de langst aangegeven levertijd.

Bij artikelen die met een bezorgdienst geleverd worden, zoals speeltorens en schommels, vindt de levering plaats nadat u een telefonische afspraak heeft gemaakt met de leverdienst. Daarom is het belangrijk dat u een correct telefoonnummer doorgeeft.

Laden...

Vergelijk artikelen

chevron-right