Bancontact

Betaal veilig, snel en gemakkelijk via de vertrouwde online betaalomgeving van uw eigen bank. Aan het einde van het bestelproces vult u uw kaartnummer en vervaldatum in en u wordt automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

iDeal


Creditcard

Betaal veilig, snel en gemakkelijk met uw creditcard. Aan het einde van het bestelproces wordt u direct naar de pagina van uw creditcardaanbieder doorgestuurd.
Houd er rekening mee dat de verwerking van uw betaling eventueel tot 2 werkdagen duren kan.

Let op: Bestelnaam en naam van de kaarthouder dienen identiek te zijn.

MasterCard Visa American Express


Vooruitbetaling

Maak het factuurbedrag veilig en eenvoudig over op onze rekening. Onze betalingsgegevens ontvangt u aan het einde van het bestelproces en per e-mail. De levertijd begint na ontvangst van uw betaling.

Bankgegevens:
Wickey GmbH & Co. KG
IBAN: NL84 ABNA 0619 5864 51
BIC/SWIFT: ABNANL2A

Vergeet niet uw bestelnummer te vermelden bij uw betaling.

Vooruitbetaling


PayPal

Betaal veilig, snel en gemakkelijk met PayPal. Aan het einde van het bestelproces wordt u direct naar PayPal doorgestuurd.

PayPal


Op rekening - binnen 30 dagen betalen

Na verzending van uw bestelling heeft u 30 dagen de tijd om te betalen. U ontvangt na verzending via Klarna per e-mail uw rekening. Maak het rekeningbedrag uitsluitend aan Klarna over. Houd er rekening mee dat deze betaaloptie alleen beschikbaar is voor bestellingen tot € 1.500,-.

Meer informatie hierover vindt u op: Klarna - BE Terms and Conditions

Klarna Pay Later


ApplePay

Betaal snel en eenvoudig via ApplePay door uw betaling te bevestigen in uw Wallet-App via Face-ID of Touch-ID op één van uw Apple-apparaten. Zorg ervoor dat de betaling van te voren op uw MacBook in uw Wallet-App is geactiveerd.

ApplePay