• Made in Germany
  • 10 jaar garantie¹
  • Vanaf € 50,- gratis bezorgd
  • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten

Favoriete categorieën

Schommelzitjes voor kinderen

Elk kind geniet van het gevoel van vrijheid en geluk als het in de frisse lucht schommelt en de hoogte in zwiert. Bovendien bevordert schommelen de motorische ontwikkeling en verbetert het de balans. Het belangrijkste daarbij is natuurlijk een geschikt schommelzitje. Of u nu een schommelzitje zoekt voor een compleet speeltoestel met glijbaan, een klimtoestel of een schommel van hout. Voor elke afzonderlijke wens biedt de Wickey webshop de ideale schommelaccessoires. Van het klassieke schommelplankje en eenvoudige kinderschommelzitjes van kunststof tot de indrukwekkende nestschommels, dubbele schommels, schotelschommels, gondelschommels en babyschommels: voor elke vorm van speelplezier is er een perfect zitje te vinden. Ontdek ook de schommelzitjes die geschikt zijn voor openbare speeltuinen.

Wij vinden de veiligheid van uw kinderen erg belangrijk, dus dit heeft bij Wickey de hoogste prioriteit. Elk schommelzitje overtuigt door de hoogwaardige kwaliteit. Zowel de zitjes met polypropyleen schommeltouwen als de schommelzitjes met kettingen worden gekenmerkt door hun uitstekende stabiliteit. De ringen en haken van verzinkt staal zorgen voor een veilige bevestiging, zodat uw kinderen zorgeloos buiten in de tuin kunnen schommelen.

Kinderschommelzitje en schommelplankje

Bij onze kinderschommelzitjes kunt u kiezen uit verschillende materialen. Bepaal zelf of u liever een schommelzitje van hout, een schommelzitje van rubber of een kunststof schommel wilt. Alle materialen zijn zeer weerbestendig en zijn daarom perfect geschikt voor in de tuin.

Het creëren van een avontuurlijk schommelparadijs kan heel eenvoudig zijn: bij het schommelzitje van kunststof kunt u uit verschillende kleuren kiezen. Het elastische schommelzitje zorgt bovendien voor een zacht en comfortabel zitoppervlak. Daarnaast hebben we een klassiek houten schommelzitje in ons assortiment, dat een gezellige en heel natuurlijke sfeer aan uw tuin geeft. Door het robuuste, onder druk geïmpregneerde hout kan het schommelzitje elk avontuur doorstaan. Beide klassiekers zijn makkelijk en moeiteloos te monteren en bieden uw kinderen leuke speelmogelijkheden. Met z'n tweeën een wedstrijdje schommelen, gezellig in de lucht zwieren of vanaf het schommelzitje proberen wie het verst een kersenpit uit kan spugen: alles is mogelijk!

Schommelen op de nestschommel

Wilt u uw kinderspeeltoestel of uw speelhuisje uitbreiden met een uniek schommelzitje? Dan bent u bij Wickey aan het juiste adres! Een echte topper voor acrobaten is de schotelschommel. Dit zitje biedt zowel staand als zittend enorm veel schommelplezier, omdat het in alle richtingen kan worden bewogen. Het zitje is verkrijgbaar als schotelschommel van hout of kunststof en als schotelschommel van rubber.

De nestschommel is een heel bijzondere keuze voor kleine turners en circusartiesten. Op de grote nestschommel is plaats voor meerdere kinderen. Zo kunnen ze samen schommelen en met elkaar dollen. De polyethyleen stof is daarnaast zeer weerbestendig en waterafstotend. Ontdek voor uw kleine artiesten bovendien onze opvallende voetschommel als alternatief voor een simpel schommelzitje! De boeischommel past perfect bij ons speeltoestel met wiebelbrug, omdat de matrozen vanaf de boei in de kleurrijke onderwaterwereld kunnen duiken. En dan geldt: volle kracht vooruit!

Kinderschommel voor openbare speeltuinen

Naast onze schommelzitjes voor privégebruik vindt u in de online winkel van Wickey ook schommels voor openbare speelplaatsen. Als u op een speeltuin of een andere openbare plek speeltoestellen wilt neerzetten, heeft u te maken met het certificaat EN 1176. Alle schommels met verzinkte kettingen voldoen aan de veiligheidsnormen van dit certificaat. Kijk eens rond in onze categorie Openbare speeltoestellen, waar u ook speeltoestellen en glijbanen voor openbaar gebruik vindt.

Wist u dit al? Als uw kleintjes zich buiten in de tuin hebben uitgeleefd met hun vriendjes en vriendinnetjes, zullen ze heerlijk slapen. Onze Wickey-kinderbedden zorgen dan voor een goede nachtrust. Of u nu op zoek bent naar een kinderbed, hoogslaper of stapelbed met glijbaan - voor elk kind is bij ons een geschikt speelbed verkrijgbaar. Andere geweldige speeltoestellen zijn bovendien te vinden bij FATMOOSE!

Wickey - Schommelzitje en ons verdere assortiment wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met 4,04 van de 5 sterren.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Vergelijk artikelen

chevron-right