Bespaar nu bij onze SUNNY SALE

Favoriete categorieën

Schommelhaken en schommelklemmen

Wickey's speeltoestellen met schommel en de houten schommels worden standaard met schommelhaken of schommelklemmen geleverd. Als u zelf een DIY speeltoestel wilt samenstellen en er bijvoorbeeld naderhand nog een schommel van Wickey aan wilt toevoegen, vindt u hier de bijpassende schommelhaken met schroefdraad of schommelhaken met karabijnhaak voor het project "Bouw uw eigen schommel". Voor de veiligheid van de kleine avonturiers mag een stabiele schommelverbinder voor de schommel natuurlijk niet ontbreken. Sommige speciale schommelzitjes, zoals bijvoorbeeld de duoschommel, hebben specifieke houders nodig. Deze zijn ook verkrijgbaar in onze webshop! Een enkele of dubbele schommel in uw eigen tuin is een geweldig speeltoestel, dat het hart van elk kind sneller doet slaan.

Schommel aan de balk bevestigen

Alle schommelhaken en schommelklemmen kenmerken zich door een hoge kwaliteit en aantrekkelijke prijzen. Bovendien kunnen ze zonder problemen aan de schommels van Wickey gemonteerd en bevestigd worden. Daarnaast zijn ze extreem weerbestendig, omdat de bevestiging aan de schommel ofwel gegalvaniseerd of van roestvrij staal is. Zo zijn de speeltoestellen voor in de tuin tegen weer en wind bestand.

Bijna elke schommelhaak met schroefdraad wordt met een karabijnhaak met nylon lager, waaraan het touw of de ketting bevestigd kunnen worden, geleverd. Natuurlijk vindt u bij ons ook schommelhaken met een klassieke haakconstructie.

In tegenstelling tot de schommelhaak met schroefdraad klemt de schommelhaak met karabijn zich in zijn geheel om de houten balk van de schommel. Wij hebben beide varianten in ons aanbod: schommelklemmen voor vierkante balken en schommelklemmen voor ronde balken. Let op de verschillende diameters bij het maken van uw keuze. Met de stabiele haken en klemmen kunnen bijna alle schommelzitjes bevestigd worden. Het maakt niet uit of u nu een nestschommel wilt ophangen, een hangmat aan de muur wilt bevestigen of een XXL-schommel voor meerdere personen wilt monteren. De afstand tussen de verschillende schommelhaken stelt u aan de hand van het type schommel gemakkelijk in.

Openbare speeltuinen en grondbevestiging van de schommel

Naast de verzinkte stalen haken voor uw eigen tuin, biedt Wickey ook schommelaccessoires voor de openbare ruimte aan. Want speeltoestellen voor in de tuin moeten gecertificeerd zijn volgens EN 1176 om in een speeltuin of op een camping geplaatst te worden. U kunt bij Wickey zowel de verzinkte schommelhaken, als de premium RVS schommelhaken voor de openbare ruimte kopen.

Net als de hoogwaardige schommelhaken is vooral de verankering en montage van de schommel in de grond van groot belang. In ons assortiment "Rubberen tegels & ankers" vindt u de juiste ankers en rubberen tegels voor uw kinderschommel, speeltoestel of klimtoestel. De houten palen worden door middel van de ankers in beton gestort. Zo heeft u met schommelhaken, schommelklemmen, ankers en rubberen tegels alles in huis om jarenlang elke kinderverjaardag te "overleven".

Wist u dat u naast houten schommels en speeltoestellen met schommel ook bij ons terecht kunt voor spannende speelhuisjes met schommel. Een speelhuisje kan zowel als een gezellig plekje voor de allerkleinsten dienen, maar ook dienst doen om spannende verhalen over de beleefde avonturen te vertellen. Kijk rond in onze webshop en laat u inspireren!

Wickey - Schommelhaken en ons verdere assortiment wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met 4,18 van de 5 sterren.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Vergelijk artikelen

chevron-right