• Made in Germany
  • 10 jaar garantie¹
  • Vanaf € 50,- gratis bezorgd
  • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten

Favoriete categorieën

Kinderbed individueel samenstellen

Wanneer u eenmaal het perfecte speelbed voor uw kinderen gevonden heeft, kunt u het uitbreiden met onze unieke accessoires. De vele kleine details bevorderen de fantasie van uw kinderen. De kleurrijke extra’s zorgen voor gegarandeerd meer speelplezier in elke avontuurlijke themawereld. Creëer een individueel slaap- en speelparadijs voor uw kinderen, met een eenpersoonsbed, hoogslaper of stapelbed.

Beddenaccessoires voor veel speelplezier

Een scheepsstuur voor matrozen op de wilde zee, een kindertelescoop voor ontdekkingsreizigers op safaritocht of een sirene voor dappere brandweer- en politieacties. Voor alle kinderen zijn er geschikte accessoires verkrijgbaar in de Wickey webshop, vind het perfecte accessoire gebaseerd op de individuele speelbehoeften van uw kinderen. Om ook de motoriek van uw avonturiers te verbeteren, bieden wij kleurrijke klimgrepen aan. Deze kunnen niet alleen eenvoudig bevestigd worden aan de coole speeltoestellen, maar ook aan onze kinderbedden. Breid het avonturenbed uit met onze kunststof handgrepen, zodat uw kinderen veilig het bed kunnen op- en afklimmen.

De beddenaccessoires worden door onze beddenexperts getest en worden speciaal geselecteerd voor de Wickey CrAzY-kinderbedden.

Onze tip: bestel ook ons Wickey Actiondreamer matras online, die perfect bij al onze speelbedden past. Door de hoge puntelasticiteit ondersteunt het matras de wervelkolom van uw kinderen optimaal en zorgt voor een goed beschermde slaap. Blader door onze kinderbedden-categorie en laat u inspireren door de verschillende mogelijkheden.

Wickey - Kinderbed accessoires en ons verdere assortiment wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met 3,89 van de 5 sterren.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Vergelijk artikelen

chevron-right