Bespaar tot 35% - verlengd t/m 22.05.2022! Nu besparen

Vind het perfecte speeltoestel!

In 3 stappen naar uw speeltoestel

Price
Price
Wat is uw budget?
Next step (0)
Help Me Choose
Hoe groot mag uw speeltoestel zijn?
Maat S - (1,5-8 m²)
Maat M - (8-15 m²)
Maat L - (15-25 m²)
Maat XL - (25-50 m²)
Next step (0)
Help Me Choose
Wat zijn de musthaves voor uw speeltoestel?
Met schommel
Zonder schommel
Met glijbaan
Zonder glijbaan
Nestschommel
Zandbak
Klimwand
Klimaanbouw
Rekstok
Houten dak
Dak van zeil
Speelhuis
Winkel met zonnescherm
Wiebelbrug
Massieve trap met leuning
Picknicktafel
Load results (0)
0 passende artikelen ontdekken
Laden...

Kinderbed accessoires

Kinderbed individueel samenstellen

Wanneer u eenmaal het perfecte speelbed voor uw kinderen gevonden heeft, kunt u het uitbreiden met onze unieke accessoires. De vele kleine details bevorderen de fantasie van uw kinderen. De kleurrijke extra’s zorgen voor gegarandeerd meer speelplezier in elke avontuurlijke themawereld. Creëer een individueel slaap- en speelparadijs voor uw kinderen, met een eenpersoonsbed, hoogslaper of stapelbed.

Beddenaccessoires voor veel speelplezier

Een scheepsstuur voor matrozen op de wilde zee, een kindertelescoop voor ontdekkingsreizigers op safaritocht of een sirene voor dappere brandweer- en politieacties. Voor alle kinderen zijn er geschikte accessoires verkrijgbaar in de Wickey webshop, vind het perfecte accessoire gebaseerd op de individuele speelbehoeften van uw kinderen. Om ook de motoriek van uw avonturiers te verbeteren, bieden wij kleurrijke klimgrepen aan. Deze kunnen niet alleen eenvoudig bevestigd worden aan de coole speeltoestellen, maar ook aan onze kinderbedden. Breid het avonturenbed uit met onze kunststof handgrepen, zodat uw kinderen veilig het bed kunnen op- en afklimmen.

De beddenaccessoires worden door onze beddenexperts getest en worden speciaal geselecteerd voor de Wickey CrAzY-kinderbedden.

Onze tip: bestel ook ons Wickey Actiondreamer matras online, die perfect bij al onze speelbedden past. Door de hoge puntelasticiteit ondersteunt het matras de wervelkolom van uw kinderen optimaal en zorgt voor een goed beschermde slaap. Blader door onze kinderbedden-categorie en laat u inspireren door de verschillende mogelijkheden.