Bespaar nu bij onze SUNNY SALE

Speeltoestellen voor peuters en kleuters - Veilig spelen

Als ouder wil je je kind niet alleen plezier maar ook veiligheid bieden. Onze speeltoestellen voor peuters en kleuters zijn speciaal ontwikkeld om aan beide behoeften te voldoen. Met stevige materialen en een doordacht design bieden wij een veilige omgeving waarin jouw kind zich vrij kan ontwikkelen. Door de lage platformhoogte van 60 cm is het toestel ook voor de allerjongsten toegankelijk. Ladders met sporten bieden een eerste kennismaking met klimmen en de diverse accessoire-elementen kunnen door de kleintjes in hun creatieve spel betrokken worden. Zo kun je je kind geheel ontspannen begeleiden, terwijl het geniet van de vrijheid van het spelen en zijn vaardigheden verder ontwikkeld.

Speeltoestel voor peuters en kleuters om spelenderwijs de ontwikkeling te stimuleren

Spelen is niet alleen een leuk tijdverdrijf, maar ook cruciaal voor de ontwikkeling van peuters en kleuters. Een peuter- en kleuterspeeltoestel biedt een scala aan activiteiten, die zowel de motorische vaardigheden als de cognitieve ontwikkeling stimuleren. Bij het klimmen, glijden en balanceren, trainen de kinderen de spieren en verbeteren ze hun coördinatievermogen. Daarnaast stimuleren fantasievolle spelletjes en interactieve elementen de creatieve en mentale ontwikkeling. Met een speeltoestel voor peuters en kleuters creëer je niet alleen een plek om te spelen, maar ook ruimte voor groei en ontwikkeling.

Speeltoestel voor peuters en kleuters: outdoor avontuur in eigen tuin

Een speeltoestel voor peuters en kleuters buiten gebruiken is de ideale manier om voor kinderen een veilige plek vol avontuur en ontdekkingen te creëren. Door de lage platformhoogte geeft een peuter- en kleuterspeeltoestel eindeloze mogelijkheden voor speelplezier, al voor de allerjongsten. Met diverse aanbouwelementen zoals de glijbaan, klimladder of hoogwaardige accessoires wordt elke dag een nieuw avontuur. Het beste daaraan is dat je dit allemaal direct in de veilige omgeving van je eigen tuin kunt beleven. Een speeltoestel voor peuters en kleuters in de buitenlucht maakt het voor je kinderen mogelijk de natuur te verkennen en tegelijkertijd hun motorische ontwikkeling te stimuleren. Maak van je tuin een speelplaats en laat je kinderen met een gerust hart de omgeving verkennen en hun vaardigheden testen.

Speeltoestellen in de tuin voor peuters en kleuters uitbreiden

Met een speeltoestel peuters en kleuters enthousiast te maken is nog maar het begin! In ons assortiment vind je een veelvoud aan speeltoestellen die de tuin in een avonturenspeeltuin omtoveren. Van zandbakken en schommels tot speelhuisjes - hier is voor ieder wat wils. Laat je kind de natuur ontdekken en tegelijkertijd plezier hebben - zo wordt met één van onze speeltoestellen de tuin een avonturenspeelplaats voor peuters en kleuters!

Wickey - My First Wickey en ons verdere assortiment wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met 4,18 van de 5 sterren.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Vergelijk artikelen

chevron-right