• Made in Germany
  • 10 jaar garantie¹
  • Vanaf € 50,- gratis bezorgd
  • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten

Variatie voor openbare speeltuinen: hoogwaardige duikelrekken en wandrekken

Of het nu om campings, hotels of restaurants gaat; de keuze van geschikte speeltoestellen voor openbare speeltuinen is van groot belang. Bij Wickey bieden we een breed palet hoogwaardige wandrekken en duikelrekken aan, die speciaal voor gebruik in de buitenlucht ontwikkeld zijn. Onze producten combineren veiligheid, duurzaamheid en een aantrekkelijk design om kinderen van alle leeftijden een geweldige ervaring te bieden. Zo creëer je een omgeving die gezinnen aanspreekt en kinderen en ouders tijdens hun verblijf blij maken.

Robuuste outdoor duikelrekken voor openbaar gebruik

Onze outdoor duikelrekken zijn gemaakt van hoogwaardig en weerbestendig materiaal dat bestand is tegen de uitdagingen van openbaar gebruik. Of het nu om een klassiek enkel duikelrek gaat, de ruimtebesparende turnaanbouw, of het veelzijdige dubbel of triple duikelrek voor tuin en openbaar gebruik, elk van onze producten is ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van openbare speeltuinen. Bij onze modellen gaat het plezier via het duikelrek de speelplek in! Ook in jouw openbare speeltuin bied je een veilige omgeving voor kinderen, om hun motorische vaardigheden te ontwikkelen en lekker te ravotten.

Wandrekken met geïntegreerde turnstangen

Natuurlijk kan een duikelrek in de tuin voor veel pret zorgen. Maar ook als je in je speeltuin ruimte wilt besparen en alsnog een veelvoud aan activiteiten wilt bieden, zijn onze wandrekken met geïntegreerde duikelrekken de perfecte oplossing. Deze multifunctionele toestellen combineren de uitdaging van het klimmen met het plezier van het slingeren en hangen aan de rekstangen. Onze producten bieden een verscheidenheid aan trainingsmogelijkheden en bevorderen tegelijkertijd kracht, coördinatie en behendigheid bij kinderen van alle leeftijden. Met een robuuste constructie en aantrekkelijk design is een turntoestel een aanwinst in tuinen en openbare ruimtes.

Met een Wickey duikelrek tuin en openbare ruimtes verrijken

Bij het ontwikkelen van openbare speeltuinen is het belangrijk hoogwaardige en veilige turntoestellen te kiezen die voldoen aan de wensen van de gebruikers. Onze selectie outdoor duikelrekken en wandrekken biedt veelzijdigheid, veiligheid en duurzaamheid voor openbare voorzieningen zoals campings, hotels en restaurants. Investeer in de toekomst van kinderen door te kiezen voor hoogwaardige turntoestellen van Wickey die niet alleen leuk zijn, maar ook de fysieke ontwikkeling en het welzijn bevorderen.

Wickey - Openbare duikelrekken en turnstangen en ons verdere assortiment wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met 3,89 van de 5 sterren.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Vergelijk artikelen

chevron-right