• Made in Germany
  • 10 jaar garantie¹
  • Vanaf € 50,- gratis bezorgd
  • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten

Favoriete categorieën

Speeltuin-glijbanen EN 1176

Met een enorme snelheid van de glijbaan naar beneden glijden en de wind in de haren voelen, daar beleefd jong en oud toch ontzettend veel plezier aan! Daarom mag een glijbaan niet ontbreken op een speeltuin! Het maakt niet uit of u een glijbaan zoekt voor uw kinderopvang, camping of hotel - in de Wickey online shop vindt u de juiste glijbaan. Onze modellen zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar, zodat ze geschikt zijn als uitbreiding voor verschillende speeltoestellen. U kunt kiezen tussen modellen van RVS of hoogwaardige HDPE-kunststof. Kies daarnaast een glijbaan in de kleur, die het beste past bij de accessoires van uw klimtoestel en de andere speeltoestellen. Als u een glijbaan voor speeltoestellen met een platformhoogte van 90, 120 of 150 cm wilt kopen, dan bent u hier zeker aan het juiste adres.

Kinderglijbanen volgens EN 1176

Om ervoor te zorgen dat het speelplezier van Wickey niet alleen thuis maar ook in openbare ruimtes gegarandeerd is, bieden wij gecertificeerde kinderglijbanen voor openbaar gebruik aan. Al onze openbare glijbanen van gekleurd HDPE of RVS zijn getest en gecertificeerd volgens de EU-normen EN 1176-1 en EN 1176-3. Ze zijn daarom uitermate geschikt voor veelvuldig gebruik en garanderen het hoogste niveau van veiligheid bij het glijden in de speeltuin. Als u al in het bezit bent van een professioneel speeltoestel van Wickey, kunt u deze eenvoudig uitbreiden met een bijpassende glijbaan. Of het nu gaat om kleuters of schoolkinderen; dankzij de verschillende maten zijn de glijbanen geschikt voor alle gangbare platformhoogtes. Je hebt de mogelijkheid te kiezen voor glijbanen van hoogwaardig HDPE-kunststof of robuust roestvrij staal. Kies bovendien de glijbaan in de kleur die het beste past bij de accessoires van je klimtoestel en bij de andere speeltuintoestellen. Het maakt niet uit of u kiest voor een golvende glijbaan of een klassieke kinderglijbaan van RVS: met dit nieuwe speeltoestel zult u zeker veel kinderen blij maken en zorgen voor veel plezier op uw schoolplein, camping of restaurant.

Speeltoestellen met glijbaan voor openbare ruimtes

Bij Wickey vindt u niet alleen aanbouwglijbanen met EN 1176 certificering. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor veelvuldig gebruik en garanderen ze de hoogste mate van veiligheid bij het roetsjen in de speeltuin. Als u meteen een combinatie van speeltoestel en glijbaan voor kinderopvang, speeltuin of school wilt aanschaffen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze online shop vindt u tal van kleurrijke modellen en kunt u direct uw nieuwe speeltoestel met glijbaan bij de fabrikant kopen. Uw speeltuin wordt zo een absolute eyecather en zorgt voor avontuurlijk speel- en glijplezier bij de kinderen! Onze kindvriendelijke modellen zijn ideaal als u een speeltoestel met glijbaan wilt bouwen voor een kinderopvang, park of camping. Daarnaast kunnen de kinderen hun motorische vaardigheden testen en uitbreiden door te klimmen en te schommelen. Elk van onze PRO speeltoestellen is vanzelfsprekend ontwikkeld volgens EN 1176. Zo kunt u uw openbare speeltuin precies zo als u wilt inrichten en er een spannende avonturenwereld voor kinderen van maken.

Kinderglijbanen eenvoudig monteren

Als u ook van mening bent dat een glijbaan niet mag ontbreken in uw speeltuin, dan kunt u deze eenvoudig bestellen in de Wickey-Shop. Onze kinderglijbanen kunnen eenvoudig aan de platforms van onze speeltoestellen worden bevestigd. Een duidelijke en begrijpelijke montagehandleiding is bij de levering inbegrepen, zodat de nieuwe glijbaan uw speeltoestel snel compleet kan maken. Alle glijbanen zijn krasbestendig, extreem weerbestendig en beschermd tegen vandalisme en daardoor ideaal voor gebruik buitenshuis. De kleintjes hebben dus veel plezier als ze zich op de kinderopvang, op het schoolplein of in het park van de glijbaan haasten. Zo kunnen de kleintjes heel groot plezier hebben, als ze van de glijbaan in een speeltuin, op een schoolplein of in het park naar beneden suizen. Wickey biedt ook andere geweldige speeltoestellen aan die zijn ontwikkeld volgens EN 1176. In onze onlineshop vindt u openbare schommels en openbare speeltoestellen, evenals wipkippen en accessoires die zijn goedgekeurd voor openbaar gebruik. Bekijk onze "PRO" categorie, die alle speeltoestellen voor professioneel gebruik bevat, en laat u door de Wickey producten inspireren.

Wickey - Openbare glijbaan en ons verdere assortiment wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met 3,89 van de 5 sterren.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Vergelijk artikelen

chevron-right