• Made in Germany
  • 10 jaar garantie¹
  • Vanaf € 50,- gratis bezorgd
  • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten

Favoriete categorieën

Schommelzitje

Heeft u al een geschikte houten schommel of Wickey speeltoestel met dubbele schommel gevonden? Dan ontbreken nu alleen nog maar de juiste accessoires. Bij de Wickey schommelaccessoires vindt u geschikte schommelzitjes voor kinderen van alle leeftijden: babyschommels, kinderschommels en ook turntoestellen. Wanneer u meerdere kinderen heeft, kunt u verschillende schommelzitjes bevestigen, die voldoen aan de persoonlijke voorkeur van uw kinderen. Bij Wickey vindt u schommels voor tot maximaal vier kinderen tegelijkertijd.

Met de hoogwaardige schommelaccessoires wordt de schommel in uw tuin een echte blikvanger. Of u nu kiest voor de stoere bandenschommel, de kleurrijke fantasieschommel of de klassieke combinatie van een schommel en schommelzitje van hout, de kwaliteit van de Wickey schommelaccessoires is duidelijk zichtbaar.

Babyschommels voor de kleintjes

Voor baby’s is schommelen enorm leuk. Uw kind beleeft veel plezier aan de beweging en frisse lucht. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat de kinderen veilig en stabiel op de schommel zitten. Het kiezen voor het juiste schommelzitje voor uw kind kan volledig naar uw smaak. Alle babyschommels van Wickey bieden de benodigde veiligheid en maximaal comfort. Een voorbeeld hiervan zijn de houten babyschommels met zachte stof en een natuurlijke houtlook. De verstelbare babyschommels van Wickey zijn bijzonder populair. Deze kunnen worden aangepast aan de groei van uw kind, zodat u van de babyschommel een peuterschommel kunt maken.

Kinderschommels en nestschommels

Het wordt echt spannend voor kinderen vanaf 3 jaar. Bij Wickey vindt u kinderschommels in veel verschillende varianten. Wat vindt uw kind het leukst? Kies voor een kunststof schotelschommel of slinger de kleine avonturier een bonte fantasiewereld in met de Wickey paardenschommel of apenschommel, de keuze is aan u. Een grote nestschommel biedt niet alleen plaats aan meerdere kinderen, maar leent zich zelfs voor moedige kunstjes zoals zowel liggend als staand schommelen. De Wickey nestschommels zijn makkelijk op te hangen en beschikbaar in diameter van 60 cm tot 120 cm. Onafscheidelijke broers, zussen en beste vrienden kunnen samen schommelen in een gezellig schommelschuitje en de sportieve klimliefhebbers kunnen hun geluk niet op met de turntoestellen zoals de turnringen of trapezes. Bovendien vindt u bij Wickey houten kinderschommels voor zowel binnen als buiten. Zo verschillend als de karakters van de kinderen zijn, zo uitgebreid is het assortiment van Wickey schommelzitjes.

Schommelzitjes voor openbare speeltuinen

Ook voor openbaar gebruik biedt Wickey veel fantasierijke baby- en kinderschommelzitjes, nestschommels en turntoestellen. De schommelaccessoires voor openbaar gebruik voldoen aan de eisen voor het Europese EN 1176 certificaat en zijn daardoor geschikt voor gebruik voor scholen, kleuterscholen en openbare speeltuinen. De Wickey schommelzitjes voor openbaar gebruik zijn bijzonder weerbestendig en zijn daarnaast bestand tegen vandalisme. De schommelhaken en schommelverbinders zijn eveneens getest en bieden stabiliteit en veiligheid, zelfs bij een bijzonder hoge belasting.

Schommelzitje bevestigen

Wanneer de schommel is opgebouwd, ontbreekt slechts het schommelzitje voordat het schommelplezier kan beginnen. Bevestig het schommelzitje naar keuze binnen enkele eenvoudige stappen aan de schommel. Afhankelijk van het model van het schommelzitje kunt u kiezen tussen een vierkante schommelklem of een schommelhaak. Een vierkante schommelhaak wordt rondom de balk bevestigd. De schommelhaak wordt bevestigd door een gat in de balk te boren.

Of het nu gaat om een eenvoudige schommel, een schommel met glijbaan of een compleet speeltoestel: bij Wickey heeft u talloze mogelijkheden om een spannende en gepersonaliseerde speeltuin vol avonturen voor uw kind samen te stellen. U vindt nog meer gave houten speeltoestellen bij FATMOOSE!

Onze tip: om de noodzakelijke veiligheid te garanderen voor de stormachtige avonturiers, wordt het aanbevolen om rondom de schommel veiligheidstegels over de harde ondergrond te leggen.

Wickey - Schommelaccessoires en ons verdere assortiment wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met 3,89 van de 5 sterren.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Vergelijk artikelen

chevron-right