• Made in Germany
  • 10 jaar garantie¹
  • Vanaf € 50,- gratis bezorgd
  • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten

Favoriete categorieën

Wickey nestschommel – voordelig online kopen

In de Wickey webshop kunt u niet alleen schommels met eenvoudige schommelzitjes tegen een redelijke prijs kopen, maar ook diverse nestschommels! U heeft de keuze uit verschillende maten, voor elke familie en elke speeltuin hebben we het juiste model. Een zeer populaire variant is de nestschommel Hudora. Deze en alle andere schommelzitjes zijn in hoogte verstelbaar. Uw tuin is compleet nadat de schommel met nestschommel is opgebouwd. Echt avontuurlijk wordt het pas met de grote 120 cm nestschommel, waarop meerdere kinderen gezamenlijk kunnen schommelen. De materialen zijn extreem weerbestendig en zeer slijtvast. Daarnaast is in de Wickey webshop een grote 120 cm nestschommel voor de openbare speeltuin verkrijgbaar. Deze vogelnestsschommel is volgens het EN 1176 certificaat getest en voldoet daardoor aan alle eisen die aan het gebruik op een openbare speeltuin gesteld worden. De grote nestschommels zijn bijzonder stabiel doordat ze tot een draagvermogen van 150 kg belast kunnen worden. Door het hoge draagvermogen kunnen meerdere kinderen tegelijk schommelen en naar de tsjilpende vogels in de lucht zwaaien. Bekijk daarom zeker ook onze ovale nestschommel en onze vierkante nestschommel.

Dubbele schommels & nestschommels voor het hele gezin

Een dubbele schommel voor de kinderen betekent dubbel veel speelplezier in uw tuin. Bij Wickey kunt u naast een houten schommel voor twee kinderen ook duo-schommels kopen. Om nog meer avonturen te beleven, kunt u ook beide speeltoestellen voor in de tuin met elkaar combineren. Hiervoor zijn verschillende varianten beschikbaar: van een nestschommel voor kinderen, via een bandenschommel of gondelschommel tot een reusachtige schommel – de keuze is aan u. Organiseer een middagje spelen met vrienden of de kinderen uit de buurt met de dubbele schommels van Wickey. Deze schommel voor twee kinderen zal het hoogtepunt in uw tuin worden. Op sommige modellen kan de complete familie schommelen. Zo is de XXL-schommel voor twee kinderen en twee volwassenen ontworpen. Ga samen met je avonturiers op ontdekkingsreis, om zo de spectaculaire dubbele schommelzitjes te vinden. Of het nu om een grote of kleine nestschommel gaat, plezier beleven in de frisse buitenlucht is gegarandeerd!

Schommels opbouwen en uitbreiden

Voor een volledige kinderschommel heb je een Wickey schommel nodig, waaraan je vervolgens de schommelzitjes kunt bevestigen. Onze schommels, speeltoestellen met schommels en speelhuisjes zijn gemaakt van onder hoge druk geïmpregneerd hout, dat zeer weerbestendig is. Met onze schommelhaken kunt u alle schommelzitjes veilig aan de houten schommel bevestigen. Voor voldoende stabiliteit adviseren wij u de houten palen met schommelverbinders te bevestigen en door middel van grondankers in beton te zetten. Wist u dat? U bij Wickey niet alleen schommelzitjes tegen lage prijzen kunt kopen, maar ook touwladders, turnringen of een babyschommel voor de allerkleinsten. Voor het speeltoestel met schommel zijn ook fantasierijke accessoires, zoals kleurrijke klimgrepen, online beschikbaar. Neem ook een kijkje bij FATMOOSE en raak nog meer geïnspireerd.

Wickey - Nestschommel en ons verdere assortiment wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met 3,89 van de 5 sterren.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Vergelijk artikelen

chevron-right