• Made in Germany
  • 10 jaar garantie¹
  • Vanaf € 50,- gratis bezorgd
  • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten

Favoriete categorieën

Met een Wickey huisje op palen je kinderen inspireren

Als je met een huisje op palen voor kinderen voor grote blijdschap wilt zorgen, ben je bij Wickey aan het juiste adres. Of het nu gaat om een ​​gezellig huisje op palen met zandbak of een sportief huisje op palen met schommel en glijbaan - hier bij Wickey hechten we veel waarde aan de individuele wensen van onze klanten. Om een huisje op palen in de tuin aan de wensen van de kleine avonturiers aan te passen, ontwikkelen we onze speeltoestellen zo, dat ze gemakkelijk kunnen worden uitgebreid. Is het speelhuisje op palen eenmaal opgebouwd, dan kan het gemakkelijk gecombineerd worden met andere tuinspeeltoestellen. Een huisje op palen DIY-project zorgt gegarandeerd voor veel plezier met het hele gezin. Afgestemd op de wensen van de kinderen, kunnen accessoires eenvoudig zelf aangepast worden. Met een likje verf wordt het kinderspeelhuisje op palen een echt unicum - de creativiteit kent geen grenzen. Heel eenvoudig verandert het huisje op palen in de tuin dan in een strandoase of een geheime schuilplaats in de jungle. Een extra verflaag op het hout is echter niet noodzakelijk, omdat het door een hoge drukimpregnering al beschermd is tegen weer en wind. Met een kwalitatief hoogwaardige schommel, een kinderspeelhuisje op palen, een zandbak of een speeltoestel in speelse designs toveren we graag een fantasierijke avonturenspeeltuin voor gezinnen in de tuin. Wanneer onze huisjes op palen kinderen laat stralen, is ons doel bereikt!

Huisje op palen met glijbaan en schommel voor in de tuin

Een Wickey huisje op palen met glijbaan en schommel is de ideale plek om vele spannende avonturen te beleven. In hun eigen tuin kunnen de kinderen hun creativiteit de vrije loop laten en hun eigen persoonlijke fantasiewereld creëren. Op een huisje op palen met klimwand kunnen kleine bergbeklimmers de hoogste toppen bereiken. Een huisje op palen met een zandbak biedt alle ruimte om te graven naar verborgen schatten of om zandkoekjes te bakken. Bij Wickey vind je een grote selectie aan huisjes op palen voor kinderen - net zo veelzijdig als de wensen van je kleintjes. Voor kinderen van elke leeftijdscategorie en passend bij de tuingrootte is er iets bij. Kies afhankelijk daarvan voor een huisje op palen met een platformhoogte van 150 cm of 120 cm. Een huisje op palen met schommel en glijbaan is het perfecte totaalpakket voor nieuwe avonturen met vriendjes, broertjes en zusjes. Om je kinderen de grootst mogelijke veiligheid te bieden, kun je in onze online winkel rubberen tegels krijgen, die onder het speelhuisje op palen kunnen worden gelegd. Met verschillende schommelzitjes, klimladders en andere spannende speeltoestel accessoires is er aan speelplezier geen gebrek. Als je een huisje op palen wilt kopen, vind je bij Wickey zeker wat je zoekt.

Je huisje op palen zelf bouwen makkelijk gemaakt

Een huisje op palen zelf bouwen, dat is met een beetje hulp voor iedereen haalbaar. Want we leveren een montagehandleiding direct mee. Om de bouw van het speeltoestel zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken, hebben we ook een gedetailleerde montagevideo voor je gemaakt. Dit geeft je handige tips, trucs en suggesties voor de optimale bouw. Zodra het benodigde gereedschap is klaargelegd, kan het project "Huisje op palen-DIY" van start gaan. Omdat het hout van ons huisje op palen onder keteldruk geïmpregneerd is, kan het zonder extra verflaag direct worden verwerkt. Plan zorgvuldig hoe je het huisje op palen gunstig in de tuin plaatst. Zo voorkom je dat bouwhindernissen, zoals wortels, de montage van het huisje op palen met glijbaan en zandbak vertragen.

Onze tip: Bij het bouwen van je eigen huisje op palen, staat de veiligheid van je kinderen natuurlijk centraal. Om het huisje op palen met glijbaan en zandbak stabiel te plaatsen, vind je in de Wickey webshop de nodige grondankers en anti-worteldoek tegen ongedierte.

Passende accessoires voor het kinderhuisje op palen

Als je een kinderhuisje op palen wilt kopen, mogen de juiste accessoires niet ontbreken. Afhankelijk van de leeftijd en wensen van je kleintjes kun je je huisje op palen in de tuin eenvoudig uitbreiden met persoonlijke accessoires. Wat dacht je van een set klimstenen om een ​​huisje op palen met klimwand te verfraaien? Of verwissel eenvoudig een schommelzitje voor een klimladder of babyschommel. Niet alleen voor speelplezier, maar ook voor de veiligheid van je kinderen wordt gezorgd: met rubberen tegels is een zachte landing altijd gegarandeerd - ongeacht of je een huisje op palen met een platformhoogte van 150 of 120 cm hebt gekozen. In onze Wickey Shop vind je gegarandeerd een groot assortiment, om accessoires voor je huisje op palen goedkoop te bestellen.

Wickey - Huisje op palen en ons verdere assortiment wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met 3,89 van de 5 sterren.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Vergelijk artikelen

chevron-right