• Made in Germany
  • 10 jaar garantie¹
  • Vanaf € 50,- gratis bezorgd
  • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten

Favoriete categorieën

Houten schommels

De schommel met glijbaan is een echte klassieker onder de speeltoestellen. Of het nu om een openbare speeltuin of om uw eigen tuin gaat – de houten schommel met glijbaan is hier niet meer weg te denken. Uw kinderen schommelen op hun schommelzitjes als echte piloten de blauwe hemel tegemoet. Moedige bergbeklimmers beklimmen het platform om vervolgens via de glijbaan naar beneden te glijden….de race naar het dal is begonnen! Ontdek in onze webshop leuke dubbele schommels met glijbaan voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Een glijbaan met schommel van Wickey past dankzij het ruimtebesparende ontwerp in bijna elke tuin en bovendien is er voor elk budget het passende speeltoestel te vinden. Laat u inspireren door onze houten schommels met bijpassende golvende glijbaan en creëer uw eigen speeltuin in uw tuin.

Schommel met glijbaan en platform

Zelf een schommel bouwen is een leuk project voor het hele gezin. Met z'n tweeën of alleen, elk kind houdt van schommelen en glijden. Afhankelijk van de leeftijd van uw kind kunt u de platformhoogte en de glijbaanlengte zelf en naar eigen behoefte kiezen. Een schommel met een platformhoogte van 120 cm en een golvende glijbaan van 240 cm is geschikt voor de iets kleinere kinderen. Wilt u liever een speeltoestel dat geschikt is voor meerdere jaren speelplezier en vooral oudere kinderen aanspreekt? Dan kunnen we een schommel met een platformhoogte van 150 cm en een extra lange glijbaan van 300 cm zeker aanbevelen. Om ervoor te zorgen dat er geen grenzen zijn aan uw creativiteit, kunt u de kleur van de glijbaan aan de hand van uw eigen wensen kiezen. Zoals alle houten buitenspeelgoed van Wickey zijn onze kinderschommels gemaakt van massief vierkant hout en dankzij een duidelijke montagehandleiding kunt u eenvoudig uw eigen schommel opbouwen. De keteldrukimpregnering beschermt het hout tegen alle weersinvloeden, zodat het niet noodzakelijk is om het hout te verven. Daardoor is jarenlang speelplezier met Wickey’s speeltoestellen gegarandeerd!

Individuele schommels met accessoires

Bijzonder aan onze schommels zijn de verplaatsbare schommelpalen. De palen kunnen in een paar eenvoudige stappen langs de dwarsbalk verplaatst worden. Hierdoor tover je in een handomdraai je dubbele schommel om in een enkele schommel met een uitstekende balk. Om voor meer afwisseling te zorgen, monteert u hier vervolgens gewoon een touwladder, klimtouw of bokszak aan. Ook de allerkleinsten komen bij Wickey aan hun trekken: Vervang een kinderschommelzitje door een babyschommelzitje en de kleintjes zweven voor de eerste keer door de lucht. Laat u inspireren door onze geweldige accessoires en creëer een speelparadijs dat volledig aan uw wensen voldoet. De kleintjes storten zich snel in een avonturenwereld waarin ze binnen de kortste keren uitgroeien tot grote helden.

Wickey - Schommel met glijbaan en ons verdere assortiment wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met 4,03 van de 5 sterren.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Vergelijk artikelen

chevron-right