• Made in Germany
 • 10 jaar garantie¹
 • Vanaf € 50,- gratis bezorgd
 • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten

Favoriete categorieën

Houten schommels

Een eigen schommel in de tuin – daarmee gaat een lang gekoesterde kinderdroom in vervulling. Met een houten schommel van Wickey doet u uw kind een groot plezier. Of het nu samen met een broertje, zusje of met vrienden is, een kinderschommel is een groot plezier voor kinderen van alle leeftijden en een gave mogelijkheid om buiten in de tuin samen plezier te hebben. Ontdek de voordelen van een houten schommel ten opzichte van een metalen schommelframe!

Schommelframe voor de kids

Het beste aan een houten schommel van Wickey is de mogelijkheid tot een individueel design en uitbreiding. Met dank aan diverse opbouwmogelijkheden zullen ze vele jaren plezier hebben aan uw houten kinderschommel van Wickey. Een babyschommel kan makkelijk omgeruild worden voor een schommelzitje voor kinderen vanaf drie jaar. Wanneer de kinderen groter en moediger worden, kunnen de vrijstaande schommels bijvoorbeeld uitgebreid worden met turnaccessoires of u kunt zelfs een schommel met glijbaan bestellen. Een zandbak om in te stoeien past perfect bij een enkele schommel in de tuin. Natuurlijk kunnen meer dan twee kinderen tegelijkertijd schommelen: met een grote nestschommel of een comfortabele dubbele schommel kunnen broers, zussen en buurkinderen ook mee schommelen.

Een rondhouten of vierkant houten schommel voor buiten ziet er niet alleen mooi en natuurlijk uit, maar de robuuste balken bieden ook de nodige veiligheid en kwaliteit bij het schommelen. Met behulp van een anker, die in de tuinbodem in beton wordt gegoten, is de stabiliteit ook bij de hoogste schommels gegarandeerd. Het keteldruk-geïmpregneerde hout van onze speeltoestellen heeft geen verdere behandeling meer nodig. De balken blijven veilig en stabiel bij alle weersomstandigheden en bij iedere kinderverjaardag. Met dank aan de eenvoudige bouwhandleiding kan de schommel, met of zonder glijbaan, snel opgebouwd worden. Daarbij kiest u een bijbehorend schommelzitje die makkelijk met schommelhaken bevestigd kan worden. Bekijk de uitgebreide keuze met opties voor een schommel voor peuters of een houten babyschommel, er is voor iedereen wat wils. Koop uw schommel bij Wickey en bouw de glijbaan met schommel direct op in de tuin en het schommelplezier beginnen!

Schommel met glijbaan

Bij de keuze van uw schommel ligt het eraan hoeveel plaats u buiten in de tuin voor kinderspeeltoestellen ter beschikking heeft. Doormiddel van de grootte van uw tuin kunt u de beste keuze maken, in welke buiten schommel het beste bij u past. De enkele schommels van Wickey passen perfect bij een kleine tuin, maar bent u op zoek naar een grote schommel dan kunt u gelijk een schommel met glijbaan neerzetten. Deze Wickey schommel sets zijn de ideale keuze, want ze maken de kinderen blij met de mogelijkheid tot een duoschommel golvende glijbaan en klimladder als schommelaanbouw. Ondanks de vele mogelijkheden zullen de kinderen veel schommelplezier beleven met een losse schommel. Met dank aan de krachtige 7x7 cm steunpalen en de 9x9 cm schommelbalken is veilig schommelplezier gegarandeerd. In onze Wickey webshop vindt u ook klassieke schommels van zeer goede kwaliteit. De houten schommels zijn in diverse maten verkrijgbaar en de 9x9 cm steunpalen en 9x9 cm schommelbalk zorgen voor de benodigde stabiliteit. Of kiest u liever een schommel voor buiten met een bijbehorend klimnet? Houd onze Wickey sale regelmatig in de gaten voor goedkope aanbiedingen van kinderschommels met glijbanen of een speeltoestel met glijbaan en schommel.

Wickey schommel zelf bouwen en uitbreiden

Een Wickey schommel voor in de tuin groeit jarenlang met uw kind mee. U kunt de schommel zelf bouwen en uitbreiden naar uw wens. De schommelzitjes kunnen makkelijk aangepast worden naar de leeftijd, het aantal kinderen en de individuele behoeften van een familie. Voor de kleintjes vindt u verstelbare babyschommels bij onze schommel accessoires. Omdat baby’s snel groeien, kunnen de Wickey babyschommels voor buiten eenvoudig aangepast worden aan hun grootte en vaardigheden. Voor kinderen vanaf 3 jaar kan een kinderschommelzitje gemonteerd worden. Hiervoor biedt Wickey u een grote keuze aan voordelige en kwalitatief hoogwaardige schommelzitjes: wordt het een klassiek schommelzitje, een nestschommel of misschien een acrobatische schotelschommel? Als meer kinderen mee willen schommelen, kunt u kiezen tussen een grote nestschommel of een gondelschommel, waarop twee kinderen tegenover elkaar zitten. Bijzonder actieve kinderen zullen zich verheugen op een sportieve uitbreiding. Zo kan één van beide schommels heel eenvoudig geruild worden voor een houten trapeze of turnringen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw babyschommel of peuterschommel in de tuin te zetten.Wees creatief en ontwerp de schommel zelf naar de individuele wensen van uw kind.

Wist u al dat u in onze Wickey webshop altijd de perfecte schommel accessoires vindt die veiligheid, kwaliteit en schommelplezier garanderen? Daar horen niet alleen de diverse schommelzitjes en turnaccessoires bij, maar ook de grote keuze aan schommelhaken, grondankers en veiligheidstegels. Heeft u al eerder een losse schommel gekocht? Geen probleem, bij Wickey kunt u ook terecht om uw schommel uit te breiden met een zandbak, glijbaan, speelhuisje of met een speeltoren. Bouw een avontuurlijke speeltuin voor uw kinderen en verheug u op de stralende ogen en hun gelukkige lach. Schommel kopen? Laat u nu online inspireren door onze unieke schommels.

Wickey - Schommels en ons verdere assortiment wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met 3,89 van de 5 sterren.

FAQ

 • Welke schommel is het beste voor de tuin?

  Kies de juiste schommel voor in de tuin op basis van behoeften zoals de leeftijd van het kind, de beschikbare ruimte en het budget. Populaire opties zijn enkele/dubbele schommels, nestschommels of schommels met glijbaan/klimwand. Veiligheid en kwaliteit zijn belangrijk, dus raadpleeg beoordelingen en aanbevelingen.

 • Hoe lang moet het beton uitharden voordat de schommel wordt geplaatst?

  Beton heeft meestal 24-48 uur nodig om uit te harden. De droogtijd is afhankelijk van factoren zoals temperatuur, luchtvochtigheid en samenstelling. Het wordt echter aanbevolen om minimaal 7 dagen te wachten voordat het speeltoestel wordt gebruikt om stabiliteit te garanderen.

 • Hoe bouw je een schommel?

  Voor het bouwen van een schommel zijn houten balken, schommelhaken, kettingen, schroeven en een schommelzitting nodig. De schommelhaken worden eerst op de hoofdpaal geïnstalleerd en vervolgens wordt er een frame gebouwd. Vervolgens worden kettingen aan de haken en de zitting bevestigd en worden de verbindingen zorgvuldig gecontroleerd.

 • Wat te gebruiken als ondergrond voor de schommel?

  Er moet geschikt valdempend materiaal onder een schommel worden geplaatst om letsel bij een val te voorkomen. Geschikte materialen hiervoor zijn bijvoorbeeld boomschors, zand, rubberen matten, valdempende matten of gras.

 • Hoe diep moet een schommel worden ingegraven in de grond?

  De schommel moet minstens 50 cm diep in de grond worden gegoten om voldoende stabiliteit en veiligheid te garanderen. Afhankelijk van de bodemgesteldheid en de grootte van de schommel kan echter een grotere diepte nodig zijn.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Vergelijk artikelen

chevron-right