Bespaar nu bij onze START OF SEASON SALE

Wickey speeltoestel in exclusieve Disney style

Een eigen Wickey speeltoestel in de tuin wordt met een uniek Disney design het mooiste cadeau voor jouw kind. Een sportief klimtoestel met Disney karakters, een Mickey Mouse speelhuisje of een klassiek speeltoestel met Spider-Man voor kinderen - je kids kunnen kiezen uit diverse modellen met hun favoriete helden, die passen bij hun favoriete Disney fanartikelen. Onze klimtoestellen met zandbak zijn in verschillende maten en prijsklassen verkrijgbaar. Wie Disney artikelen wil kopen, heeft met onze exclusieve modellen keuze uit vier avontuurlijke werelden. In onze Wickey webshop vind je het perfecte speeltoestel van Mickey Mouse, Lion King, Frozen of Spider-Man voor kinderen. Kies bovendien tussen compacte of grote speeltoestellen of klimtoestellen, afhankelijk van de wensen van je kleine Disney fans en je beschikbare ruimte.

Klimtoestellen en speeltoestellen van hout waarbij helden tot leven komen

Vooral aan de kwaliteit van ons hout voor onze producten hechten wij veel waarde. Daarom wordt de productie van de klimtoestellen en speeltoestellen van hout in Disney design professioneel gemonitord. Met ons hoogwaardig bedrukt zeil komen de favoriete personages dan tot leven - of nu Mickey Mouse de grootste held is, of Anna en Elsa uit Frozen, het maakt niets uit. Zodra je het speeltoestel in Disney stijl opgebouwd hebt, kunnen je kinderen rekenen op jarenlang speelplezier. De klimtoestellen zijn vervaardigd van geïmpregneerd massief hout, wat ze extreem robuust maakt en het mogelijk maakt alle weersomstandigheden in de buitenlucht te trotseren. De stevige balken maken het mogelijk om meerdere kinderen tegelijkertijd te laten spelen, wat ideaal is voor kinderverjaardagen of tuinfeestjes. Het maakt niet uit of de kinderen met Elsa's magische krachten de tuin betoveren, of met hun Spider-Man speelgoed op het klimtoestel spelen - een Wickey speeltoestel met zandbak past perfect in elk spel. Voor het verankeren van het speeltoestel in de tuin zijn er verschillende opties beschikbaar, zoals bodemankers, grondankers of hoekankers. Rubberen tegels in de tuin om houten speeltoestel heen, zorgen voor extra veiligheid, vooral bij klimtoestellen met schommels of glijbaan.

Langdurig speelplezier met houten speeltoestellen van Wickey

Uiteraard houden wij bij de productie ook rekening met het milieu. We betrekken zowel voor onze grotere als voor onze kleinere klimtoestellen dennen- en sparrenhout uit Oost- en Midden-Europa, dat van duurzame bosbouw afkomstig is. De keteldruk impregnering zorgt voor een lange levensduur en belastbaarheid, doordat deze met water in het hout geperst wordt. Daarom is het niet noodzakelijk om het huisje op palen of speeltoestel met Disney design te verven of te lakken.

Wickey - Disney en ons verdere assortiment wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met 4,58 van de 5 sterren.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Vergelijk artikelen

chevron-right