• Made in Germany
 • 10 jaar garantie¹
 • Vanaf € 50,- gratis bezorgd
 • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten

Favoriete categorieën

Wickey speeltoestel in exclusieve Disney style

Een eigen Wickey speeltoestel in de tuin wordt met een uniek Disney design het mooiste cadeau voor jouw kind. Een sportief klimtoestel met Disney karakters, een Mickey Mouse speelhuisje of een klassiek speeltoestel met Spider-Man voor kinderen - je kids kunnen kiezen uit diverse modellen met hun favoriete helden, die passen bij hun favoriete Disney fanartikelen. Onze klimtoestellen met zandbak zijn in verschillende maten en prijsklassen verkrijgbaar. Wie Disney artikelen wil kopen, heeft met onze exclusieve modellen keuze uit vier avontuurlijke werelden. In onze Wickey webshop vind je het perfecte speeltoestel van Mickey Mouse, Lion King, Frozen of Spider-Man voor kinderen. Kies bovendien tussen compacte of grote speeltoestellen of klimtoestellen, afhankelijk van de wensen van je kleine Disney fans en je beschikbare ruimte.

Klimtoestellen en speeltoestellen van hout waarbij helden tot leven komen

Vooral aan de kwaliteit van ons hout voor onze producten hechten wij veel waarde. Daarom wordt de productie van de klimtoestellen en speeltoestellen van hout in Disney design professioneel gemonitord. Met ons hoogwaardig bedrukt zeil komen de favoriete personages dan tot leven - of nu Mickey Mouse de grootste held is, of Anna en Elsa uit Frozen, het maakt niets uit. Zodra je het speeltoestel in Disney stijl opgebouwd hebt, kunnen je kinderen rekenen op jarenlang speelplezier. De klimtoestellen zijn vervaardigd van geïmpregneerd massief hout, wat ze extreem robuust maakt en het mogelijk maakt alle weersomstandigheden in de buitenlucht te trotseren. De stevige balken maken het mogelijk om meerdere kinderen tegelijkertijd te laten spelen, wat ideaal is voor kinderverjaardagen of tuinfeestjes. Het maakt niet uit of de kinderen met Elsa's magische krachten de tuin betoveren, of met hun Spider-Man speelgoed op het klimtoestel spelen - een Wickey speeltoestel met zandbak past perfect in elk spel. Voor het verankeren van het speeltoestel in de tuin zijn er verschillende opties beschikbaar, zoals bodemankers, grondankers of hoekankers. Rubberen tegels in de tuin om houten speeltoestel heen, zorgen voor extra veiligheid, vooral bij klimtoestellen met schommels of glijbaan.

Langdurig speelplezier met houten speeltoestellen van Wickey

Uiteraard houden wij bij de productie ook rekening met het milieu. We betrekken zowel voor onze grotere als voor onze kleinere klimtoestellen dennen- en sparrenhout uit Oost- en Midden-Europa, dat van duurzame bosbouw afkomstig is. De keteldruk impregnering zorgt voor een lange levensduur en belastbaarheid, doordat deze met water in het hout geperst wordt. Daarom is het niet noodzakelijk om het huisje op palen of speeltoestel met Disney design te verven of te lakken.

Wickey - Disney en ons verdere assortiment wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met 3,89 van de 5 sterren.

FAQ

 • Welke verschillende soorten Disney speeltoestellen zijn beschikbaar?

  Wickey biedt verschillende soorten speeltoestellen met iconische Disney-thema's als onderdeel van de officiële samenwerking met Disney. Bijvoorbeeld liefdevol ontworpen speeltoestellen geïnspireerd op de wereld van Disney's The Frozen, The Lion King, Mickey en zijn vrienden en meer.

 • Wat maakt een Disney speeltoestel anders dan andere speeltoestellen?

  Disney speeltoestellen onderscheiden zich door hun betoverende thema's en geliefde Disney-personages die de verbeelding van kinderen prikkelen, terwijl ze ook voldoen aan strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen.

 • Zijn Disney speeltoestellen veilig voor kinderen van alle leeftijden?

  Disney speeltoestellen zijn ontworpen met veiligheid in gedachten en voldoen aan alle relevante veiligheidsnormen, waardoor ze geschikt zijn voor kinderen vanaf 3 jaar onder toezicht van volwassenen.

 • Hoe kan ik een Disney speeltoestel installeren in mijn achtertuin?

  Een Disney speeltoestel kan worden geïnstalleerd volgens de meegeleverde montage-instructies, die meestal eenvoudig te volgen zijn en vereisen vaak alleen basisgereedschap en een vlakke ondergrond.Om de veiligheid van jouw kinderen te waarborgen, raden wij aan om elk speeltoestel in de grond te verankeren. Door dit te doen, wordt zorgt voor een betere stabiliteit van het speeltoestel. Alle ankers worden aan de palen van het speeltoestel vastgeschroefd en zijn afhankelijk van het soort ankers dat je kiest niet zichtbaar. Wij raden aan om elke paal die de bodem raakt te verankeren.

 • Biedt Wickey garantie op een Disney speeltoestel?

  "Wickey biedt een garantie van 10 jaar* op alle houten onderdelen van Disney speeltoestellen, wanneer er tegelijkertijd bij de bestelling onze eigen ankers besteld. In alle andere gevallen is de wettelijke garantie van 2 jaar van toepassing. * Meer informatie over garantie en garantiebepalingen vindt je in onze garantievoorwaarden."

 • Hoe kan ik ervoor zorgen dat het Disney speeltoestel past bij de thema's van mijn kinderen?

  Om ervoor te zorgen dat het Disney speeltoestel past bij de thema's van je kinderen, kun je hun favoriete Disney-films en personages overwegen en een speeltoestel kiezen dat hierbij past. Daarnaast is het mogelijk om losse zeilen te kopen, waardoor het speeltoestel altijd past bij de interesses van je kind.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Vergelijk artikelen

chevron-right