Kinderbedden

Onze houten speelbedden en kinderbedden zorgen ook binnen voor heerlijke avonturen. Stapelbedden worden betoverende boomhutten en hoogslapers zorgen voor luchtige dromen.

Kinderbedden

Diverse kinderbedden

In de webshop van Wickey vindt u speeltoestellen voor buiten en goedkope kinderbedden naar ieders smaak, die niets te wensen overlaten. Kinderen groeien snel en voordat u het doorheeft, kan het wiegje of babybed al vervangen worden door een kinderbed. Het kinderbed is en blijft het pronkstuk van een kinderkamer. Met de fantasierijke Wickey kinderbedden zullen uw kinderen het bed niet alleen als slaapplek beschouwen, maar beleven ze ook veel fantastische avonturen in de kinderkamer.

Met behulp van de gedetailleerde handleiding en het kwalitatieve, massieve hout kunt u het speelbed gemakkelijk zelf opbouwen. Of het nu gaat om een eenpersoonsbed, hoogslaper of stapelbed, bij Wickey vindt u een uitgebreide selectie aan unieke bedden. Kies uit verschillende modellen en thema’s, zoals race-, brandweer- of prinsessenbedden. Breid het bed uit met gave accessoires, zodat uw kinderen hun eigen sprookjeswereld kunnen creëren. Met de Wickey speelbedden ontwerpt u de kinderkamer zoals u en uw kinderen het willen!

Hoogslapers en stapelbedden

Vooral voor kleinere kamers zijn hoogslapers praktisch, aangezien deze ruimtebesparend zijn en uw kinderen dan meer speelruimte hebben. Wickey hoogslapers brengen een slaap- en speelplek samen: terwijl er onder het bed fantastische grotten gebouwd worden, rusten de kleintjes op de bovenverdieping uit. Wanneer men ’s ochtends met de glijbaan van de hoogslaper glijdt, wordt er zelfs met plezier opgestaan!

Voor families met meerdere kinderen zijn de Wickey stapelbedden perfect. In de stapelbedden van Wickey slapen broers en zusjes samen heerlijk in een kinderkamer. Samen dromen ze beter en dankzij de gave details en het geavanceerde ontwerp wordt het stapelbed al snel een favoriete plek voor broers en zussen. Creëer samen met uw kinderen een weergaloos avonturenbed om te spelen, slapen en dromen.

Bedden van de beste kwaliteit

De gezondheid en veiligheid van uw kinderen hebben bij Wickey de hoogste prioriteit. Daarom gebruiken wij voor onze beddenproductie in Duitsland, in plaats van geperst hout of multiplex, uitsluitend natuurlijk en milieuvriendelijk dennen- en sparrenhout. Zo waarborgen wij een lange levensduur en hoge kwaliteit van onze kinderbedden. Bestelt u onze stapelbedden met matras eenvoudig in de Wickey webshop en profiteer van gunstige prijzen. U vindt een brede selectie aan kinderbedden met dak, houten speeltoestellen, zandbakken en accessoires, waarvan het hart van uw kind sneller gaat kloppen.

Wist u al dat onze Wickey kinderbedden spiegelbaar zijn en op verschillende manieren opgebouwd kunnen worden? Dit is zeer handig in het geval dat u de kinderkamer wilt veranderen of wilt verhuizen!