• Made in Germany
 • 10 jaar garantie¹
 • Vanaf € 50,- gratis bezorgd
 • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten

Favoriete categorieën

Speeltoestellen individueel ontwerpen

U wilt een uniek speeltoestel, dat precies is afgestemd op de wensen van en mogelijkheden voor uw kind? Met speeltoestel accessoires van Wickey kunt u elk tuinspeeltoestel aan uw eigen voorkeuren aanpassen. Of het nu om bonte speeltoestel accessoires of veilige rubberen tegels gaat – bij Wickey kunt u alles vinden wat u nodig heeft voor uw speeltoestel, speelhuisje of schommel. Onze ruime keuze aan speeltuin accessoires biedt veel ruimte voor creativiteit en individualiteit. Kleine details zijn vaak al voldoende om een compleet nieuwe speel- en avonturenwereld voor uw kinderen te creëren. Breng uw ideeën tot leven met onze voordelige Wickey speeltoestel accessoires!

Praktische accessoires voor speeltoestellen en speelhuisjes

Naast bonte en gedetailleerde speeltoestel accessoires kunt u in onze shop ook praktische accessoires voor uw speelhuisje, schommel of andere speeltoestellen vinden. Handgrepen, rubberen tegels en ankers zorgen voor extra veiligheid tijdens het spelen en een anti-worteldoek beschermt uw zandbak tegen wortels. Onze ruime keuze aan speeltoestel accessoires laat niets te wensen over!

Uitbreiding en aanbouw voor het speeltoestel

Er zijn vele mogelijkheden om uw speeltoestel uit te breiden en/of opnieuw te ontwerpen. Een leuke speeltoesteluitbreiding is bijvoorbeeld een klimwand of een klimnet. In combinatie met bonte klimstenen komen gepassioneerde bergbeklimmers zo zeker aan hun trekken. Ook schommelprofessionals komen bij Wickey niets tekort! Een ruime keuze aan klassieke schommelzitjes, babyschommelzitjes, nestschommels en vele andere schommels zijn in onze online shop verkrijgbaar. Of het nu om schommel accessoires, een bel of een stuur voor het speeltoestel gaat – als u op zoek bent naar voordelige speeltoestel accessoires , bent u bij Wickey aan het juiste adres! Ontdek nu zelf het ruime aanbod aan Wickey speeltoestel accessoires en een bijna oneindige wereld aan mogelijkheden om uw speeltoestel uit te breiden.

Wickey - Accessoires en ons verdere assortiment wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met 3,89 van de 5 sterren.

FAQ

 • Welke accessoires bestaan er voor een speeltoestel?

  Er zijn veel verschillende accessoires beschikbaar voor speeltoestellen, afhankelijk van het type speeltoestel en de specifieke behoeften en interesses van kinderen. Enkele veel voorkomende accessoires zijn glijbanen, klimtouwen, klimwanden, zandbakken en speelhuisjes. Andere populaire opties zijn trapezes, ringen, hangbruggen en telescoopjes.

 • Zijn er accessoires voor een speeltoestel in de tuin?

  Ja, er zijn veel accessoires beschikbaar voor speeltoestellen die in de tuin geplaatst kunnen worden. Veel van deze accessoires zijn speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis en zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden.

 • Welke accessoires heb ik nodig voor mijn speeltoestel?

  De accessoires die je nodig hebt voor je speeltoestel hangen af van het type speeltoestel dat je hebt en de leeftijd en interesses van je kinderen. Over het algemeen zijn enkele basisaccessoires zoals schommels en glijbanen geschikt voor bijna elk speeltoestel. Als je kinderen graag klimmen, kun je overwegen om een klimwand of klimtouw toe te voegen. Als ze graag fantasierijk spelen, kan een speelhuisje of zandbak een goede optie zijn. Het is belangrijk om de aanbevelingen van de fabrikant te volgen bij het selecteren van accessoires om ervoor te zorgen dat ze compatibel zijn met je speeltoestel en veilig kunnen worden gebruikt.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Vergelijk artikelen

chevron-right