Favoriete categorieën

Speeltoestellen voor openbare speeltuinen

Plant u de aanleg van speeltuinen in woonwijken of wilt u een kleuterschool voorzien van nieuwe speeltoestellen? Bij Wickey vindt u een grote selectie aan speeltoestellen voor openbare ruimtes. De speeltoestellen uit onze professionele serie PRO MAGIC en PRO GIANT bieden speelplezier en laten niets te wensen over. Wij hechten veel waarde aan veiligheid, duurzaamheid en professionaliteit in het ontwerp en de productie van onze speeltoestellen. Al onze Wickey PRO-speeltoestellen zijn getest en gecertificeerd volgens de NEN EN 1176 norm. Daarmee is de eerste stap gezet om een openbare ruimte, of het nu gaat om een school, kinderopvang, sportclub, wooncomplex of camping, om te toveren tot een spannende avonturenwereld voor kinderen. Uiteraard kunt u ook speeltoestellen voor privégebruik in onze Wickey webshop kopen.

Ruime keuze aan professionele speeltoestellen

Kies uit een breed scala aan gecertificeerde speeltoestellen in onze webshop en combineer aanbouwmodules met elkaar. Een openbaar speeltoestel met glijbaan en klimwand is ideaal voor alle leeftijdsgroepen. Ook een groot klimtoestel zorgt voor veel speelplezier voor alle kinderen. Vooral de Wickey speeltoestellen met schommels, zandbakken en glijbaan zijn erg populair. Laat de kinderen in uw speeltuin nog hoger schommelen met één van onze EN 1176 gecertificeerde speeltoestellen met schommelaanbouw – zo een speeltoestel mag niet in uw speeltuin ontbreken! Natuurlijk kan uw houten klimtoestel later ook nog individueel worden uitgebreid met passende accessoires. Wilt u uw openbare speeltuin uitbreiden met een grote kinderschommel? Dan zijn onze nestschommels een goede keuze.

Kijk gerust eens rond: we hebben voor elke mogelijke oppervlakte, voor verschillende thema’s en voor ieder budget een ruim aanbod. Of het nu gaat om een speeltoestel voor de kinderopvang of een schommel voor een openbare speeltuin in de gemeente.

Openbare speeltoestellen bieden de hoogste kwaliteit

Met de Wickey kwaliteitsbelofte ontvangt u massief houten balken en een veilige verankering. Speeltoestellen van Wickey zijn dan ook bestand tegen weer en wind. Bovendien bieden de speeltoestellen veiligheid en stabiliteit - zelfs bij intensief gebruik. Wij maken het voor u makkelijker om de speeltoestellen in elkaar te zetten, met de gedetailleerde en eenvoudig te begrijpen montagehandleiding. U zult jarenlang plezier hebben van onze onder keteldruk geïmpregneerd hout en de gepoedercoate ankers van metaal en roestvrij staal. Ze zijn speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis en zijn uiteraard gecertificeerd volgens NEN EN 1176. De professionele speeltoestellen zijn voorzien van hoogwaardige en stabiele HDPE-platen uit eigen productie. Dit rondt het individuele ontwerp van uw nieuwe openbare speeltoestel helemaal af en staat garant voor nog meer speelplezier in uw openbare speeltuin.

Openbare speeltoestellen, montage en accessoires

Bij ons kunt u ook terecht voor openbare speeltuinaccessoires. Afhankelijk van de grootte van uw speeltuin en het model van het klimtoestel heeft u ankers nodig om de openbare speeltoestellen op een veilige manier te plaatsen. Klimstenen in verschillende vormen trainen de vaardigheden en spieren van de kinderen in gelijke mate. Voor nog meer plezier in de avontuurlijke speeltuin bestelt u kleurrijke wipkippen. Deze zijn vooral geschikt voor jongere kinderen. Oudere kinderen hebben meer plezier met de kabelbaan. Bekijk het complete assortiment en laat u door onze verkoopexperts adviseren.

Vergelijk artikelen