Bespaar nu bij onze SUNNY SALE

Disney's The Lion King Flyer zeilen set van Wickey

Disney's The Lion King Flyer zeilen set van Wickey

Onze nieuwste zeilen set biedt een makkelijke oplossing, om je speeltoestel in een spannende speelplek in de stijl van the Lion King om te toveren.

... toon meer
incl. 21% BTW
Levertijd: ca. 06/06/24 - 12/06/24
Dit artikel wordt per pakketdienst verzonden. Houd er rekening mee, dat de genoemde levertijd geldt vanaf ontvangst van betaling en tevens de interne orderverwerking, de verzending en het afleveren bij de klant omvat. De levertijd kan in bijzondere gevallen afwijken.

Disney's The Lion King Flyer zeilen set van Wickey

Over Disney's The Lion King Flyer zeilen set van Wickey

Zijn jouw kinderen dol op Disney's The Lion King en hebben ze zin in nog meer avonturen met Simba, Timon en Pumbaa? Dan biedt onze nieuwste zeilen set een makkelijke oplossing om jullie speeltoestel in een spannende speeltuin in Disney-look te veranderen. De decoratieve elementen met de populaire karakters en uitgebreide, op de wereld rondom de savanne geïnspireerde details, zijn makkelijk uit te snijden en aan de speeltoestel te bevestigen. Of het nu gaat om de decoratieve guirlande of het spannende dobbelspel - met de afneembare elementen kun je het uiterlijk van je speeltoestel moeiteloos veranderen.

Tip: Ons zeilen set is niet alleen geschikt voor buiten. Neem de magie ook mee naar binnen, door de elementen op geheel eigen wijze in te zetten. Verander bijvoorbeeld de guirlande in een toverachtig decoratiestuk voor de kinderkamer of een unieke eyecatcher voor het volgende verjaardagsfeestje.

BELANGRIJK! Deze zeilen set past op de volgende speeltoestellen uit onze Flyer serie:

Productdetails

info
De aangegeven afmetingen kunnen iets afwijken.
Productdetails
SKU627003

Standaard meegeleverd

  • Weerbestendig gecoat PVC-zeil 650 g/m²
  • Dubbelzijdige kleefstrips
  • Touw
  • Alle benodigde schroeven en sluitringen
  • Uitgebreide montagehandleiding

Reviews

Bij Wickey controleren we, of de gepubliceerde beoordelingen afkomstig zijn van consumenten die de door ons aangeboden artikelen daadwerkelijk hebben gekocht en/of gebruikt. De controle vindt plaats aan de hand van het bestelnummer.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Laden...