Bespaar nu bij onze SUNNY SALE

Disney's Frozen Flyer zeilen set van Wickey

Disney's Frozen Flyer zeilen set van Wickey

Onze nieuwe zeilen set geeft je een makkelijk manier om je speeltoestel in een geweldig Disney fantasierijk om te toveren.

... toon meer
incl. 21% BTW
Levertijd: ca. 06/06/24 - 12/06/24
Dit artikel wordt per pakketdienst verzonden. Houd er rekening mee, dat de genoemde levertijd geldt vanaf ontvangst van betaling en tevens de interne orderverwerking, de verzending en het afleveren bij de klant omvat. De levertijd kan in bijzondere gevallen afwijken.

Disney's Frozen Flyer zeilen set van Wickey

Over Disney's Frozen Flyer zeilen set van Wickey

Zijn jouw kinderen totaal idolaat van Disney's Frozen en kunnen ze geen genoeg van Elsa's avonturen krijgen? Dan geeft onze nieuwe zeilen set je een makkelijke manier om je speeltoestel in een prachtig Disney fantasierijk om te toveren. Het zeil is met de lievelingskarakters van je kinderen en mooie details uit de magische wereld van Arendelle bedrukt. Of het nu om een ​​guirlande of om het spannende dobbelspel met Olaf gaat - de losse elementen kun je makkelijk uitsnijden en op je speeltoestel aanbrengen en hem zo een compleet nieuwe look geven.

Tip: Ons zeilen set is niet alleen geschikt voor buiten. Neem de magie ook mee naar binnen, door de elementen op geheel eigen wijze in te zetten. Verander bijvoorbeeld de guirlande in een toverachtig decoratiestuk voor de kinderkamer of een unieke eyecatcher voor het volgende verjaardagsfeestje.

BELANGRIJK! Deze zeilen set past op de volgende speeltoestellen uit onze Flyer serie:

Productdetails

info
De aangegeven afmetingen kunnen iets afwijken.
Productdetails
SKU627000

Standaard meegeleverd

  • Weerbestendig gecoat PVC-zeil 650 g/m²
  • Dubbelzijdige kleefstrips
  • Touw
  • Alle benodigde schroeven en sluitringen
  • Uitgebreide montagehandleiding

Reviews

Bij Wickey controleren we, of de gepubliceerde beoordelingen afkomstig zijn van consumenten die de door ons aangeboden artikelen daadwerkelijk hebben gekocht en/of gebruikt. De controle vindt plaats aan de hand van het bestelnummer.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Laden...