Bespaar nu bij onze SUNNY SALE

Disney's Mickey en zijn vriendjes Flyer zeilen set van Wickey

Disney's Mickey en zijn vriendjes Flyer zeilen set van Wickey

Deze zeilen set biedt een eenvoudige oplossing, om je speeltoestel in een boeiende speelplek te veranderen, die op Disney's Mickey en zijn vriendjes geïnspireerd is.

... toon meer
incl. 21% BTW
Levertijd: ca. 06/06/24 - 12/06/24
Dit artikel wordt per pakketdienst verzonden. Houd er rekening mee, dat de genoemde levertijd geldt vanaf ontvangst van betaling en tevens de interne orderverwerking, de verzending en het afleveren bij de klant omvat. De levertijd kan in bijzondere gevallen afwijken.

Disney's Mickey en zijn vriendjes Flyer zeilen set van Wickey

Over Disney's Mickey en zijn vriendjes Flyer zeilen set van Wickey

Zijn jouw kinderen grote fans van Disney's Mickey en zijn vriendjes en willen ze meer avonturen met Mickey, Minnie, Goofy en hun metgezellen beleven? Dan geeft onze nieuwste zeilen set een eenvoudige methode, om je speeltoestel in op Disney geïnspireerde speelplek vol plezier te veranderen. De decoratieve elementen met de populaire personages en gedetailleerde motieven uit de levendige wereld van Mickey en zijn vriendjes, laten zich heel makkelijk uitsnijden en aan jullie speeltoestel bevestigen. Of het nu gaat om een ​​betoverende guirlande of het inbegrepen dobbelspel - met deze afneembare elementen laat het speeltoestel zich eenvoudig omtoveren.

Tip: Ons zeilen set is niet alleen geschikt voor buiten. Neem de magie ook mee naar binnen, door de elementen op geheel eigen wijze in te zetten. Verander bijvoorbeeld de guirlande in een toverachtig decoratiestuk voor de kinderkamer of een unieke eyecatcher voor het volgende verjaardagsfeestje.

BELANGRIJK! Deze zeilen set past op de volgende speeltoestellen uit onze Flyer serie:

Productdetails

info
De aangegeven afmetingen kunnen iets afwijken.
Productdetails
SKU627001

Standaard meegeleverd

  • Weerbestendig gecoat PVC-zeil 650 g/m²
  • Dubbelzijdige kleefstrips
  • Touw
  • Alle benodigde schroeven en sluitringen
  • Uitgebreide montagehandleiding

Reviews

Bij Wickey controleren we, of de gepubliceerde beoordelingen afkomstig zijn van consumenten die de door ons aangeboden artikelen daadwerkelijk hebben gekocht en/of gebruikt. De controle vindt plaats aan de hand van het bestelnummer.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Laden...