Bespaar nu bij onze PINKSTER SALE

Rekstang Wickey FIT FlexBar

Rekstang Wickey FIT FlexBar

Niet alleen kinderen turnen op onze FlexBar rekstang, maar ook volwassenen kunnen deze gebruiken voor hun outdoor workout.

... toon meer
incl. 21% BTW
Levertijd: ca. 22/05/24 - 29/05/24
Dit artikel wordt per pakketdienst verzonden. Houd er rekening mee, dat de genoemde levertijd geldt vanaf ontvangst van betaling en tevens de interne orderverwerking, de verzending en het afleveren bij de klant omvat. De levertijd kan in bijzondere gevallen afwijken.

Rekstang voor fitnessapparatuur FlexBar

Niet alleen kinderen turnen op onze FlexBar rekstang, maar ook volwassenen kunnen deze gebruiken voor hun outdoor workout. Als uitbreiding van een Wickey speeltoestel is de rekstok een ideale manier om spelenderwijs het uithoudingsvermogen, kracht en behendigheid van kinderen te bevorderen. Bovendien kan de rekstang worden gecombineerd met onze outdoor sportapparatuur uit de FIT-lijn om deze aan te passen aan verschillende fitnessniveaus en behoeften.

Fit en gezond blijven is belangrijk voor ons allemaal, maar het vinden van tijd en motivatie voor regelmatige training kan een uitdaging zijn. Daarom hebben we onze Wickey FIT trainingsapparatuur voor thuis ontwikkeld. Met onze FIT-lijn kun je je outdoor training direct in je eigen tuin starten, zonder extra tijd te besteden. Creëer je eigen persoonlijke sportruimte - met producten die bij jou, je tuin en je routine passen. Train met of zonder gewichten en breid dit gebied uit zoals je wilt - zodat iedereen, ongeacht zijn fitnessniveau, met de training kan beginnen.

Productdetails

  • Lengte rekstang: 65 cm, 90 cm of 125 cm
  • Diameter rekstang: Ø32 mm
  • Rood gepoedercoat metaal
  • Inclusief 4 schroeven en ringen
  • Extreem weersbestendig

Productdetails

info
De aangegeven afmetingen kunnen iets afwijken.
Productdetails
SKU832310_k

Reviews

Bij Wickey controleren we, of de gepubliceerde beoordelingen afkomstig zijn van consumenten die de door ons aangeboden artikelen daadwerkelijk hebben gekocht en/of gebruikt. De controle vindt plaats aan de hand van het bestelnummer.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Laden...