• Made in Germany
  • 10 jaar garantie¹
  • Vanaf € 50,- gratis bezorgd
  • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten

Modderkeuken Wickey Muddey Play

Modderkeuken Wickey Muddey Play

Onze modderkeuken nodigt kinderen uit om buiten creatief te zijn en biedt hen eindeloze mogelijkheden om te modderen en te experimenteren met zand en water.

... toon meer
incl. 21% BTW
Levertijd: ca. 22/07/24 - 29/07/24
Dit artikel wordt per pakketdienst verzonden. Houd er rekening mee, dat de genoemde levertijd geldt vanaf ontvangst van betaling en tevens de interne orderverwerking, de verzending en het afleveren bij de klant omvat. De levertijd kan in bijzondere gevallen afwijken.

Speelkeuken Wickey Muddey Play

Onze modderkeuken nodigt kinderen uit om buiten creatief te zijn en biedt hen eindeloze mogelijkheden om te modderen en te experimenteren met zand en water. Het is de ideale aanvulling op een speeltoestel en kan eenvoudig tussen twee palen worden gemonteerd. Gemaakt van stevig kunststof en weerbestendig hout, biedt de modderkeuken interactieve functies zoals draaiknoppen, een kraan en wastafel, om urenlang speelplezier in de buitenlucht te garanderen.

Productinformatie

  • Functionele waterkraan, afneembaar voor eenvoudig vullen (inhoud 1,8 liter)
  • Modderbak met deksel in kookplaatdesign (inhoud 10 liter)
  • Houder met verwijderbare emmer en haken
  • 3 kooknoppen
  • Incl. alle benodigde schroeven

Let op:
Onze modderkeuken kan gecombineerd worden met de meeste torens uit onze Smart- en Flyer-serie. Je vindt alle compatibele torens hier

Je kunt de mud kitchen krijgen in een kleurrijke print met een volledig voorbedrukt zeil. Of je kunt kiezen voor een gekleurd zeil met extra witte stickerfolie om zelf uit te knippen en te ontwerpen.

De modderkeuken kan op het speeltoestel tussen twee palen met een afstand van 80 cm worden gemonteerd, bijvoorbeeld onder het platform of aan de buitenkant, maar niet in het schommelgedeelte.

Productdetails

info
De aangegeven afmetingen kunnen iets afwijken.
Productdetails
SKU832362_k
LxBxH80x28x62 cm

Reviews

Bij Wickey controleren we, of de gepubliceerde beoordelingen afkomstig zijn van consumenten die de door ons aangeboden artikelen daadwerkelijk hebben gekocht en/of gebruikt. De controle vindt plaats aan de hand van het bestelnummer.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Laden...