Wickey speeltoestellen met platformhoogtes van 150 cm tot 210 cm

Wickey speeltoestellen met een platformhoogte van 150 cm tot 210 cm zullen uw ontdekkingsreizigers gegarandeerd bevallen. Met avontuurlijke speeltoestellen, speelhuisjes of klimtoestellen in de eigen tuin, hebben kleine en grote helden hun eigen speelparadijs. Samen met de buurtkinderen een wedstrijdje schommelen op de houten schommel en via de klimladder omhoog klimmen. Eenmaal boven aangekomen, kunnen zij hun fantasie de vrije loop laten. Geheime plannen smeden in het speelhuisje, over de geweldige wiebelbrug rennen of toch liever de lange golvende glijbaan afglijden, de keuze is enorm groot. Ook op de bodem van het sprookjesbos is er avontuur te vinden. Schommel op de dubbele schommel richting de merels in de lucht of bouw een gigantisch zandkasteel in de zandbak, de creativiteit is onbegrensd.

Wickey speeltoestellen zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Onze houten speeltoestellen worden in Duitsland ontworpen en vervaardigd. Natuurlijk worden alle speeltoestellen voor in de tuin onderworpen aan een intensieve kwaliteits- en veiligheidstest. Het robuuste onder drukgeïmpregneerd hout overtuigt door de hoge kwaliteit en extreme weerbestendigheid.

Unieke speeltoestellen en speeltorens van hout

Om u een groot assortiment aan unieke speeltoestellen en boomhutten van hout aan te kunnen bieden, zijn er verschillende merken in onze webshop verkrijgbaar. De merken Wickey Smart, Wickey Prime en FATMOOSE zijn gemaakt voor uw eigen tuin. De speeltoestellen van Wickey GIANT zijn geschikt voor openbare speeltuinen, aangezien deze zijn gecertificeerd volgens de eisen van het DIN-norm certificaat EN 1176.

De Wickey speeltoestellen voor in de tuin bieden talloze variaties. Kies uit speeltoestellen met glijbaan of een klimtoestel met schommel en glijbaan. Houden uw kinderen van ridderspelletjes? Dan hebben wij gave speelkastelen met klimwand, wiebelbrug, touwladders en verschillende speeltorens voor u in de aanbieding. Net zo populair is een gezellig speelhuisje met een platformhoogte van 150 cm. Boven in het ruime speelhuisje vertellen de kinderen fascinerende verhalen en laden zich na elk avontuur weer op. Daarna gaan ze weer heldhaftig verder: dankzij de glijbaan zijn ze razendsnel weer beneden. Op de kinderschommel schommelen ze gezamenlijk heen-en-weer. Met behulp van de klimstenen komen ze snel terug in het houten kinderspeelhuisje.

Naast de verschillende speeltoestellen biedt Wickey ook een groot selectie aan houten zandbakken aan. Kies simpelweg een zandbak in het juiste formaat en u krijgt in ons combinatiepakket ook een zandbakdeksel erbij.

Speeltoestel zelf bouwen

Samen met mama en papa bouwen outdoor-kinderen in een handomdraai een eigen speeltuin. Met de uitgebreide bouwhandleiding is het heel gemakkelijk om zelf een Wickey speeltoestel te bouwen. Het bouwpakket bevat de benodigde, onder keteldruk geïmpregneerde, balken, schroeven, afdekkappen, alsmede de bijbehorende accessoires.

Wij raden aan om uw speeltoestel met ankers te stabiliseren. Gebruik hiervoor de ankers die voor het speeltoestel en uw bodem in de tuin geschikt zijn. Van grondankers tot aan hoekankers: Wickey biedt diverse modellen ankers aan. Deze moeten bevestigd worden aan de houten balken van de speeltoestellen en aansluitend in beton gestort worden. Om voor voldoende veiligheid op de bodem te zorgen, kunt u rubberen tegels rondom het speeltoestel leggen.

Eindeloos uitbreiden: accessoires voor speeltoestellen

Bij Wickey heeft u daarnaast nog de mogelijkheid om uw bestaande speeltoestel of klimtoestel met diverse accessoires uit te breiden. Onze speeltoestellen voor in de tuin zijn zo ontworpen dat u bijvoorbeeld een schommel aan het kinderspeeltoestel kunt bevestigen. Ook kunnen er speeltoestel accessoires, zoals een kindertelescoop, een basketbalring of een sirene, zeer eenvoudig aan het houten speeltoestel bevestigd worden.

Voor speciaal schommelplezier kunt u uit verschillende schommelzitjes kiezen. Van een babyschommel, een klassieke kinderschommel tot aan een avontuurlijke nestschommel, voor ieder kind is een geschikte schommel online verkrijgbaar.

Onze tip: neem een kijkje op onze Sale-pagina in onze webshop. Daar kunt u goedkoop een speeltoestel kopen en echte koopjes vinden. Profiteer van geweldige kortingen. Meer fantasierijke speeltoestellen en boomhutten kunt u vinden bij FATMOOSE!

Vergelijk artikelen