Speeltoestel Wickey Smart Zone

Speeltoestel Wickey Smart Zone
incl. 21% BTW

Speeltoestel Wickey Smart Zone

(5)

Het Smart Zone speeltoestel is een waar paradijs voor klimfans en geldt niet alleen daarom als een van de overduidelijke favorieten.

... toon meer
incl. 21% BTW
Levertijd: ca. 21/06/23 - 26/06/23
Dit artikel wordt met een transportbedrijf verzonden en wordt tot aan de stoeprand geleverd. Houd er rekening mee, dat de genoemde levertijd geldt vanaf ontvangst van betaling en tevens de interne orderverwerking, de verzending en het afleveren bij de klant omvat. De levertijd kan in bijzondere gevallen afwijken.
Je hebt nog

Nu € 75,-* extra besparen met de code Copy SALE75

Daarom Wickey
 • 10 jaar garantie¹
 • Geïmpregneerd massief hout
 • Made in Germany
 • Digitale montageservice

Speeltoestel met schommel Wickey Smart Zone

Over Wickey Smart Zone

Het Smart Zone speeltoestel is een waar paradijs voor klimfans en geldt niet alleen daarom als een van de overduidelijke favorieten. Juist de uitgebreide turn- en klimelementen zoals de hangbrug, klimwand of duikelrek stimuleren je kinderen om buiten te spelen en veranderen je tuin in een avonturenspeelplaats. De basketbalring nodigt uit tot spelen met de bal en bij het klimmen in het klimnet kunnen je kinderen hun behendigheid trainen. Met een dubbele schommel en glijbaan (incl. wateraansluiting) biedt de Smart Zone ongekend veel ruimte voor je kinderen om samen met hun vriendjes te spelen en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Zorgeloos en veilig speelplezier - daarin blinken onze speeltoestellen uit. Want al vele jaren zetten wij in op kwaliteit en een veilige constructie van onze producten: ons Europese massieve hout is dankzij een keteldrukimpregnering bijzonder duurzaam en bovendien onderhoudsvriendelijk (een extra verflaag is niet nodig). Daarbovenop geven we je op alle speeltoestellen een 10-jarige garantie¹.

Leun achterover en laat je kinderen eindeloze en veilige avonturen met Wickey beleven.

Let op! Het klimtoestel dient met ankers in beton verankerd te worden en de stickers op de glijbaan ontvang je altijd om zelf uit te snijden

Lees hier, waarom Wickey zo speciaal is.

Productdetails

Productdetails
SKU818098_k
Platformhoogte(s)120 cm
LxBxH413x443x220 cm
Montageoppervlakte
De montageoppervlakte is het m²-vlak dat uw speeltoestel inneemt. Let daarbij ook op de veiligheidsafstanden tot muren, bomen of hekken.
18,30 m²
NormeringOntwikkeld volgens DIN EN 71
Schommelbalken9x9 cm
Glijbaanlengte220 cm
Serie / PaaldikteWickey Smart-Serie / 7x7 cm

Standaard meegeleverd

 • Houtpakket
 • Golfglijbaan met wateraansluiting 220 cm
 • 2 Schommelzitjes incl. verstelbare touwen
 • 4 Schommelhaken met kunststoflaag
 • 10 Klimstenen
 • 4 Handgrepen
 • Bastketbalkorf
 • Waterbestendig zeil 650 g/m²
 • Rekstok
 • Klimnet
 • Klimtouw
 • Stickerfolie
 • Wickey-sticker
 • Alle benodigde schroeven
 • Tweedelige afdekkappen ter bedekking van de schroeven
 • Uitgebreide montagehandleiding
 • Wickey Kwaliteitskeurmerk

Bijzondere kenmerken

 • Houten schommelverbinder
 • 3 Rechte klimladders
 • Rechte klimwand
 • Hangladder
 • Wiebelplank
 • Winkel met zonnescherm

Belangrijke productinformatie

Speeltoestel persoonlijke touch geven

Aan jou de keuze: ontvang het zeil van je speeltoestel met voorgedrukte afbeeldingen en voorgetekende contouren, zodat je ze alleen langs de stippellijn hoeft uit te snijden. Of wees zelf creatief en snijd zowel het zeil als de stickerfolie zelf met behulp van het meegeleverde voorbeeld.

Optimale nauwkeurigheid

Omdat hout een natuurproduct is, verandert het van volume door droging of vochtopname. Daarom moeten enkele houten onderdelen zelf worden geboord, om een ​​nauwkeurige bevestiging en stabiliteit te garanderen.

Opmerking

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar
Uitsluitend voor thuisgebruik, gebruik uitsluitend onder direct toezicht van een volwassene
De aangegeven afmetingen en kleuren kunnen iets afwijken

¹ De vermelde garantie geldt voor alle houten onderdelen, bij het gelijktijdig aanschaffen van onze eigen ankers. In alle overige gevallen geldt de wettelijke garantie van twee jaar. Meer informatie over garantie en garantiebepalingen vindt u in onze garantievoorwaarden.

highlight

Reviews

Bij Wickey controleren we, of de gepubliceerde beoordelingen afkomstig zijn van consumenten die de door ons aangeboden artikelen daadwerkelijk hebben gekocht en/of gebruikt. De controle vindt plaats aan de hand van het bestelnummer.

Goede aankoop
Wickey Smart Zone aangekocht als kerstcadeau voor onze 4 kids tussen 3 en 10 jaar. Correcte prijs/ kwaliteit, goede communicatie, pakket op tijd geleverd, in goede staat en compleet,..
Duidelijke instructies voor opbouw, de kinderen zijn er niet van weg te slaan. Een goede investering voor echte klimaapjes, enkel het plankje is idd wat krap voor de oudsten. Een aanrader!
Bart V.
Klimtoestel
Super leuk klimtoestel waar onze jongens uren plezier aan beleven
Davy
Top verhouding prijs/kwaliteit
Wij zijn zeer tevreden met deze aankoop! Onze dochter is er reuzeblij met haar speeltuig. Gemakkelijk in elkaar te knutselen en een zeer handig plannetje! Het leuke er ook aan is dat het bijgeleverd zeil groot genoeg is en je het zelf moet uitknippen, zo kan je zelf een persoonlijke touch aan jouw speeltuig geven ☺️ Wel raad ik aan om de scherpere kanten vh hout eventjes af te schuren met een stukje schuurpapier, zo kan jouw kleintje zich niet bezeren of een splinter oplopen... de levering was bij mij niet compleet: het klimnet miste maar dat word nageleverd, op zich vond ik dat niet zo erg want de belangrijkste onderdelen voor de opbouw waren wel aanwezig. + er zitten ook genoeg aan vijzen bij, niet zoals bij ikea want daar ontbreekt er meestal wel iets
Familie A.
Blije kinderen!
Dolblije kinderen vandaag omdat ze hun speeltoestel voor het eerst konden uittesten. De hele opbouw is eigenlijk erg vlot verlopen. Zowel qua levering (stipt en compleet, er was zelfs wat reserve-beslag bij) als qua opbouwen zelf (voldoende duidelijke instructies). We maakten zelf enkele aanpassingen aan het bouwplan. Zo verhoogden we de platformhoogte zodat er meer plaats is om op de wiebelplank te staan, want 1m20 lijkt ons hiervoor anders wel erg krap. We konden dit doen omdat we de glijbaan ook vervangen hebben door een glijpaal (dit om ruimte te besparen, want te weinig plaats voor de glijbaan in de tuin). Spijtig genoeg kon het speeltoestel niet zonder de glijbaan gekocht worden. De materialen zijn van degelijke kwaliteit en met de accessoires ziet het speeltoestel er ook vrolijk kleurrijk uit. Prijs/kwaliteit zeker een goede koop! Onze zoon en dochter zijn beide echte klimmers en kunnen met dit speeltoestel tallozen varianten uitproberen (klimwand, klimnet, klimtouw, klimladder) wat ze dan ook onmiddellijk met veel enthousiasme deden. Naast sportief kunnen ze zich ook creatief uitleven met het winkelluifeltje. Onze zoon vindt het speeltoestel alvast zijn beste 'eerste communie-cadeau'!
Familie D.
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Na al de reviews gelezen te hebben, wil ik ook mijn ei kwijt. Ik kan dit speeltoestel alleen maar aanbevelen. De prijs i sgeweldig, de levering was compleet en vond bovendien zeer snel plaats...de spediteur was vriendelijk en de chauffeur heeft de levering zelfs bij ons in de garage gezet....Toen ik het uitpakte was het hout een beetje vochtig, maar dat was binnen een nacht uitgepakt inde garage gestaan te hebben ook al weer snel weggetrokken. De handleiding is gemakkelijk te begrijpen, niet overdrevek maar ook te doen voor niet doe-het-zelvers. De opbouw verliep vlekkeloos en we hebben er veel plezier aan beleefd. De groene resten van de impregnatie kunnen lichtjes opgeschuurdt worden en vormen daarom geen probleem. Daarom ook van mijn 5 sterren voor dit toestel!!!
Familie H.