Bespaar nu bij onze SUNNY SALE

Klimnet Wickey Smart Net

Klimnet Wickey Smart Net

Vrijstaand klimnet met frame

... toon meer
incl. 21% BTW
Levertijd: ca. 23/05/24 - 31/05/24
Dit artikel wordt met een transportbedrijf verzonden en wordt tot aan de stoeprand geleverd. Houd er rekening mee, dat de genoemde levertijd geldt vanaf ontvangst van betaling en tevens de interne orderverwerking, de verzending en het afleveren bij de klant omvat. De levertijd kan in bijzondere gevallen afwijken.

Klimnet met frame Wickey Smart Net

Na een lange wandeling door het oerwoud besluiten de junglespecialisten om een korte pauze bij de waterval in te lassen. Een paar vers geplukte bananen en een heerlijke mango zijn de perfecte verfrissing voordat ze hun rugzakken weer omdoen en hun expeditie voortzetten. Na een paar meter stoppen de onderzoekers, omdat er een enorm web uit lianen voor hen opduikt. Lukt het de junglespecialisten over het net te klimmen voordat de zon ondergaat?

Zowel de gevorderde klimmers, als ook de beginnende klimmers komen met het vrijstaande klimnet Wickey Smart Net aan hun trekken. Het compacte klimframe past ook in kleine tuinen en is door zijn 7x7 cm dikke palen uiterst stabiel. Met verloop van tijd kan het klimnet met extra speeltoestellen gecombineerd en uitgebreid worden.
Wickey – Create your own adventure!

Productdetails

  • Wickey Smart-Serie
  • Onder keteldruk geïmpregneerd massief hout
  • 10 jaar garantie* op alle houten elementen
  • Paaldikte 7x7 cm

Let op: Het klimnet dient met de meegeleverde ankers in beton verankerd te worden.

Lees hier, waarom Wickey zo speciaal is.

Productdetails

info
De aangegeven afmetingen kunnen iets afwijken.
Productdetails
SKU621089
LxBxH92x7x240 cm

Standaard meegeleverd

  • Klimnet
  • 2x H-Ankers
  • Alle benodigde schroeven
  • Tweedelige afdekkappen ter bedekking van de schroeven
  • Uitgebreide montagehandleiding

Belangrijke productinformatie

Optimale nauwkeurigheid

Omdat hout een natuurproduct is, verandert het van volume door droging of vochtopname. Daarom moeten enkele houten onderdelen zelf worden geboord, om een ​​nauwkeurige bevestiging en stabiliteit te garanderen.

Opmerking

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar
Uitsluitend voor thuisgebruik, gebruik uitsluitend onder direct toezicht van een volwassene
De aangegeven afmetingen en kleuren kunnen iets afwijken

¹ De vermelde garantie geldt voor alle houten onderdelen. Meer informatie over garantie en garantiebepalingen vindt u in onze garantievoorwaarden.

highlight

Reviews

Bij Wickey controleren we, of de gepubliceerde beoordelingen afkomstig zijn van consumenten die de door ons aangeboden artikelen daadwerkelijk hebben gekocht en/of gebruikt. De controle vindt plaats aan de hand van het bestelnummer.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Laden...