Speelhuisjes voor kinderen

"Ik zou zo graag een eigen speelhuisje in de tuin willen hebben!", de meeste kinderen houden ervan om buiten in de tuin te spelen. Een houten speeltoestel mag daarom niet ontbreken. Een Wickey speelhuisje biedt uw kinderen veel plezier en leuke avonturen. Uw eigen kinder tuinhuisje wordt het hart van de tuin, waar uw kinderen en hun vriendjes en vriendinnetjes hun creativiteit kunnen ontwikkelen. Zelf een speelhuisje bouwen is voor de hele familie een groot plezier. Met een uitgebreide bouwhandleiding en kwalitatief hoogwaardig massief hout, dat al geïmpregneerd is, is de opbouw zeer eenvoudig. Wickey biedt daarom diverse speelhuisjes voor buiten en kinderhuisjes voor verschillende wensen. Of het nu een klimtoestel, speeltoestel met glijbaan of speelhuisje op palen is, in de webshop is voor iedere familie het juiste aanbod aan kinderspeelhuisjes verkrijgbaar.

Voor wie is een speelhuisje geschikt?

Houten speelhuisjes zijn zowel geschikt voor kleine kinderen vanaf drie jaar als voor oudere kinderen. De kleinste ontdekkingsreizigers spelen al zelfstandig met de buitenspeelhuisjes. Dit draagt bij aan hun creativiteit en fantasie. Koken met speelgoedservies, bouwen met bouwstenen, of met knuffels spelen, een houten speelhuisje dient als een oase van welzijn en speelparadijs tegelijkertijd. Ook schoolkinderen zullen veel plezier beleven aan een speelhuisje met glijbaan en schommel. Vooral onze boomhutten en speelhuisjes op palen met een platformhoogte vanaf 150 cm zijn daarvoor ideaal. Op de speelhuisjes met glijbaan, schommel en wiebelbrug kunnen zij zich uitleven met hun vriendjes. U kunt uw houten speelhuisje op palen uitbreiden met een basketbalkorf en een sporttoernooi organiseren met uw kinderen. De hoge speelhuisjes vormen een eigen koninkrijk in de tuin.

Wat is het juiste speelhuisje voor mijn kinderen?

Om het perfecte Wickey kinderspeelhuisje online te vinden, moet u oog hebben voor de wensen en individuele behoeften van uw avonturiers. Controleer hoeveel ruimte er in de tuin beschikbaar is en benut deze ruimte optimaal met de individuele opbouwmogelijkheden van de Wickey speeltoestellen. Kijk eens rond in onze webshop, in ons grote assortiment aan Wickey speeltoestellen en speeltorens vindt u zeker wat u zoekt. Ons assortiment varieert van een simpel speelhuisje of klimtoestellen, tot aan grote speelhuisjes met glijbanen en een veranda. Voor ieder budget is er een passende boomhut, bekijk meteen de speelhuisjes aanbiedingen. Als alternatief bieden onze houten schommels schommels met schommelframe en -zitje ook geweldige mogelijkheden om in de tuin te ravotten en in de frisse lucht te spelen. Bekijk op onze Wickey Sale-pagina goedkope speelhuisjes van hout en andere actuele aanbiedingen voor speeltoestellen en schommels.

Grote keuze: houten speelhuisjes van Wickey

Met een Wickey kinderspeelhuisje, verkrijgbaar in verschillende hoogtes en van de beste kwaliteit, hebben uw kinderen een eigen, groot rijk in de tuin. Het keteldruk geïmpregneerde hout is weerbestendig en daardoor ideaal voor buiten. De speelhuisjes op palen zijn te bereiken via een klimladder. Glijd daarna naar beneden via de gekleurde glijbaan. Een schommel en touwladder zorgen voor nog meer speelplezier.

Of het nu om een boomhut, speelhuisje met zandbak of een speeltoestel gaat, bij Wickey heeft u zoveel diverse mogelijkheden, dat u zeker het juiste vindt voor uw “Houten speelhuisje”-project. Bovendien kunt u het kinderspeelhuisje voor de tuin uitbreiden met leuke accessoires.

Onze tip: om onze speelhuisjes op palen stabiel en veilig op te bouwen, vindt u bij ons natuurlijk ook de benodigde grondankers. En wat dacht u van dakshingles, in plaats van een dakzeil? Maak het speelhuisje zo nog huiselijker! Kijk rond in onze webshop en vind het geschikte houten speelhuisje met glijbaan voor uw kinderen. U bent van harte welkom om ook een kijkje te nemen in onze FATMOOSE webshop voor nog meer geweldige speeltoestellen!

Filter
Filteren op
Bekijk onze nieuwste artikelen, speciale aanbiedingen of de met het Wickey's Choice label gemarkeerde product highlights nu in een oogopslag.
Montagehulp
Plaats het speeltoestel van uw dromen met onze AR-functie al voor de aanschaf op ware grootte in uw tuin. Met de BILT®-app bouwt u onze populairste speeltoestellen in een mum van tijd op. Dankzij de innovatieve 3D-handleiding kunt u de montagetijd tot wel 30% verkorten!
Max. platformhoogte
De maximale hoogte van het platform geeft de maximale hoogte van het speeloppervlak voor uw kind aan.
Glijbaanlengte
Selecteer de perfecte glijbaanlengte, passend bij de wensen van uw kinderen en uw tuin.
Serie / Paaldikte
Onze serie-aanduidingen geven u informatie over de dikte van de paal, de grootte, vorm en uitvoering van onze verschillende speeltoestellen. Er zit voor ieder wat bij!
Show products
Sort By

Vergelijk artikelen