Bespaar nu bij onze SUNNY SALE

Rubberen tegel 50x50x2,5 cm

Rubberen tegel 50x50x2,5 cm

Met deze rubberen tegels wordt spelen nog leuker omdat ouders en kinderen samen kunnen klimmen, glijden en ravotten zonder zich zorgen te hoeven maken.

... toon meer
incl. 21% BTW
Levertijd: ca. 23/05/24 - 31/05/24
Dit artikel wordt per pakketdienst verzonden. Houd er rekening mee, dat de genoemde levertijd geldt vanaf ontvangst van betaling en tevens de interne orderverwerking, de verzending en het afleveren bij de klant omvat. De levertijd kan in bijzondere gevallen afwijken.

Rubberen tegel 50x50x2,5 cm

Met deze rubberen tegels wordt spelen nog leuker omdat ouders en kinderen samen kunnen klimmen, glijden en ravotten zonder zich zorgen te hoeven maken. De rubberen valbeschermingsmat beschermt de kleine avonturiers tegen verwondingen en vuil. De vierkante speeltegel met een dikte van 2,5 cm kan bijvoorbeeld aan het einde van je glijbaan, onder je schommel, onder je kabelbaan of onder je rekstok worden gelegd. De rubberen mat is geschikt voor veel gebruiksgebieden - in de tuin of in huis.

Productdetails

  • Rubberen tegel voor gebruik als valdempende ondergrond bij speeltoestellen
  • De bovenste laag is van EPDM-rubber
  • Productgewicht 5 kg
  • Gebruiksgebied: scholen, privé speelplaats, paardenstallen
  • Extreem weerbestendig
  • Ontwikkeld volgens EN 1176*

Opmerking: Bij een bestelling van meer dan 36 rubberen tegels vindt de verzending via een transporteur plaats. De levertijd wordt dan verhoogd met enkele werkdagen. Het geleverde artikel kan enigszins afwijken van de afbeelding.

* Op verzoek sturen we je graag alle beschikbare certificaten toe.

Productdetails

info
De aangegeven afmetingen kunnen iets afwijken.
Productdetails
SKU620664_k
LxBxH50x50x2,5 cm

Belangrijke productinformatie

Opmerking

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar
Gebruik onder direct toezicht van volwassenen
De aangegeven afmetingen en kleuren kunnen iets afwijken

Reviews

Bij Wickey controleren we, of de gepubliceerde beoordelingen afkomstig zijn van consumenten die de door ons aangeboden artikelen daadwerkelijk hebben gekocht en/of gebruikt. De controle vindt plaats aan de hand van het bestelnummer.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Laden...