• Made in Germany
  • 10 jaar garantie¹
  • Vanaf € 50,- gratis bezorgd
  • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten

Optrektang Wickey FIT FlexGrip

Optrektang Wickey FIT FlexGrip

Breid je outdoor fitnessapparaat uit met ons FIT FlexGrip pull-up bar en begin met je individuele training!

... toon meer
incl. 21% BTW
Levertijd: ca. 14/06/24 - 21/06/24
Dit artikel wordt per pakketdienst verzonden. Houd er rekening mee, dat de genoemde levertijd geldt vanaf ontvangst van betaling en tevens de interne orderverwerking, de verzending en het afleveren bij de klant omvat. De levertijd kan in bijzondere gevallen afwijken.

Optrekstangvoor je outdoor fitnessapparaat Wickey FIT FlexGrip

Breid je outdoor fitnessapparaat uit met ons FIT FlexGrip optrekstang en begin met je individuele training!

Fit en gezond blijven is belangrijk voor ons allemaal, maar het vinden van tijd en motivatie voor regelmatige training kan een uitdaging zijn. Daarom hebben we onze Wickey FIT trainingsapparatuur voor thuis ontwikkeld. Met onze FIT-lijn kun je je outdoor training direct in je eigen tuin starten, zonder extra tijd te besteden. Creëer je eigen persoonlijke sportruimte - met producten die bij jou, je tuin en je routine passen. Train met of zonder gewichten en breid dit gebied uit zoals je wilt - zodat iedereen, ongeacht zijn fitnessniveau, met de training kan beginnen.

Productinformatie

  • 19 mm dikke platen van tweekleurig HDPE, vandalismebestendig, 80% gerecycled
  • 5 jaar garantie⁴ op alle houten en HDPE onderdelen

Productdetails

info
De aangegeven afmetingen kunnen iets afwijken.
Productdetails
SKU832309
LxBxH84x29 cm

Reviews

Bij Wickey controleren we, of de gepubliceerde beoordelingen afkomstig zijn van consumenten die de door ons aangeboden artikelen daadwerkelijk hebben gekocht en/of gebruikt. De controle vindt plaats aan de hand van het bestelnummer.

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

Laden...