• Made in Germany
  • 10 jaar garantie¹
  • Vanaf € 50,- gratis bezorgd
  • Meer dan 1 miljoen tevreden klanten

SUMMER SALE Bespaar tot € 500,-
Tot en met 22.07.2024!

Artikelen bekijken
Onze nieuwe Disney en MARVEL serie
LIMITED EDITION
Disney's De Leeuwenkoning Adventure speeltoestel van Wickey  833400
839,- 649,-
LIMITED EDITION
Disney's Mickey en zijn vriendjes Quest speeltoestel van Wickey  833407
1.579,- 1.279,-
LIMITED EDITION
MARVEL's Spider-Man Story speeltoestel van Wickey  833405
989,- 799,-
LIMITED EDITION
Disney's Frozen Saga speeltoestel van Wickey  833414
1.729,- 1.429,-
Naar de speeltoestellen

Daarom Wickey

Maximale veiligheid

De veiligheid van je kinderen komt voor ons natuurlijk op de eerste plaats. Daarom garanderen wij door onze jarenlange ervaring de hoogste kwaliteit en maximale veiligheid.

Speeltoestellen ontworpen in Duitsland

Het best behandelde vuren- en dennenhout uit Europa geeft onze speeltoestellen hun eigen karakter. Op alle houten speeltoestellen geven wij 10-jaar garantie¹.

Jarenlange ervaring

Met meer dan 25 jaar ervaring is onze kennis en kunde met de jaren gegroeid tot waar we nu staan. We zijn dan ook ontzettend trots dat miljoenen klanten uit heel Europa zo tevreden zijn met onze producten. In ons uitgebreide assortiment zit voor ieder gezin hét perfecte houten speeltoestel.

Klantenservice

Heb je vragen of hulp nodig? Bij Wickey staan we met persoonlijk en vakkundig advies voor je klaar.

Meer informatie

#wickeyadventure

Laat u door onze tevreden klanten uit heel Europa inspireren om uw eigen kleine paradijs te creëren of deel uw Wickey-paradijs met iedereen met de hashtag #wickeyadventure op Instagram.

star-solid star-solid star-solid star-solid star-solid
5

bestelling
de bestelling en afhandeling is heel goed verlopen. Het product stelt ons nu tevreden ook het na zenden van de stukken die ontbraken in de bestelling. Dit was uitstekend.”

Al 1.088 klanten hebben een review achter gelaten!

Trustscore 3,9 1.088 reviews

Speeltoestellen, schommels en zandbakken van Wickey

Bij Wickey zien we onszelf als een pionier in de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige speeltoestellen en buitenspeelgoed voor kinderen. Onze, met liefde ontworpen, houten speeltoestellen toveren elke tuin of openbare speeltuin om tot een prachtig avonturenparadijs. Of het nu gaat om een schommel, klimtoestel, zandbak of speeltoestel met glijbaan – alle speeltoestellen van Wickey zijn van hoge kwaliteit en een uniek design.

Combineer een kinderspeeltoestel met een schommel of breid een speelhuisje uit met een zandbak – laat je creativiteit de vrije loop! Kleurrijke accessoires voor je klimtoestel of speelhuisje op palen maken de optimale speelervaring compleet. Naast vele jaren speelplezier, staat de veiligheid van je kinderen bij ons vanzelfsprekend op de eerste plaats. Daarom gebruiken wij uitsluitend het beste hout voor onze speeltoestellen. De behandeling die we het hout geven beschermt het tegen alle weersinvloeden en garandeert een lange levensduur. Ontdek de oneindige speelmogelijkheden die Wickey te bieden heeft en creëer nu een eigen speelparadijs!

Laden...

Vergelijk artikelen

chevron-right